Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2010

Εγκλημα με προφαση


Βρηκαν ευκαιρια ταχα μου με την κριση και θελουν να αλλαξουν ολη την εργασιακη νομοθεσια,τους φταινε οι μισθωτοι που καταντησαμε ρεζιλι των σκυλιων,οι τεραστιοι μισθοι μας κατεστρεψαν την χωρα.

Και να παλι τα παπαγαλακια με τους νεους ορους που σκεφτονται να επιβαλλουν ωστε να"σωθει"η Ελλαδα.

Καταργηση των συλλογικων συμβασεων.
Εγκλημα τεραστιο,θα αφησουν τον ανυπερασπιστο εργαζομενο,ανεργο, που ψαχνει εργασια να διαπραγματευεται την αμοιβη του με τους εργοδοτες,και ολοι ξερουμε,και εγω περισσοτερο τι σημαινει Ελληνας εργοδοτης στην πλειοψηφια.
Εδω και σημερα που υπαρχουν νομοι κατακλεβουν τους εργαζομενους,δεν δινουν ρεπο και δεν τα πληρωνουν,καταστρατηγουν την ετησια αδεια και κερδιζουν,μαλλον αυτο ελεγε ο Παπ οτι θα διορθωσει οταν προεκλογικα μιλουσε για εργασιακο μεσαιωνα.

Τωρα δεν θα εχουμε μεσαιωνα, θα εχουμε την εποχη των δεινοσαυρων.

Θα καταργησουν και τον 13 μισθο,σε εργαζομενους με τον χαμηλοτερο μεσο ορο μισθου στην Ευρωπη,και καλα στο δημοσιο υποτιθεται θα ωφεληθει το κρατος,στον ιδιωτικο τομεα θα ωφεληθει ποιος?
Οι εργοδοτες που επι δεκαετιες εχουν κατακλεψει το δημοσιο με την φοροδιαφυγη τους,χιλια μπραβο λοιπον,δωστε τους και αλλα.

Τελικα βρε παιδια μονο οι εργαζομενοι φταινε για την κατασταση που βρισκομαστε,αυτοι ειναι οι εχοντες και κατεχοντες,αυτοι εφαγαν τα ομολογα,το χρηματηστηριο,τα δις της ολυμπιαδας,τα δις των πακετων,τα εκατομυρια της Ζημενς,τα αποθεματικα των ταμειων,τι να θυμηθω τι να ξεχασω απο οσα οι εργαζομενοι εφαγαν.

Ενα εργο τρομου ετοιμαζουν εναντιον ενος λαου και στην συνεχεια της Ευρωπης οι δικτατορες της δημοκρατιας που τους ταιζουμε καλα για να μας δουλευουν τοσα χρονια.

Το εχουν πει οτι ειμαστε το πειραματοζωο,σε εμας επιβαλλουν πρωτα ολα οσα θελουν να επιβαλλουν σε ολη την Ευρωπη αργοτερα,αφου τους αφηνουμε καλα μας κανουν.

Τα νεα παιδια σκεπτομαι που η αξιοπρεπεια τους πλεον θα ειναι πανι στον αερα καθε εργοδοτοκλεφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: