Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

Aπεργια


Αλλη μια απεργια αυριο,οχι οτι θα καταφερει τιποτα αλλα καποιοι πρεπει να αντιδρασουν επιτελους στην καταληστευση του εισοδηματος των εργαζομενων,στην απολυτη εξαθλιωση των μικροσυνταξιουχων,στην καταστρατηγηση ολων των εργασιακων δικαιωματων.

Την ιδια ωρα οι αποκαλυψεις συνεχιζονται,οι πολιτικοι μας συνεχιζουν να το παιζουν Κινεζοι,κανενας δεν εκανε κανενα λαθος,ολα εγιναν οπως επρεπε να γινουν,αν ειναι ετσι τοτε πως καταληξαμε οι ζητιανοι της Ευρωπης?

Χθες παρακoλουθησα την συνεντευξη ενος επιχειρηματια,και ειναι λιγες οι φορες που μπορω να πω οτι συμφωνησα σχεδον σε ολα οσα ειπε.

Κανουν νεους νομους για την διαφθορα,απο εδω και περα,και τι γινετε με οσους κατακλεψαν στο παρελθον?Ελευθεροι και ωραιοι?Ωραιοτατα.

Ειπε λοιπον μεσα σε ολα τα αλλα,να ελεχθουν σε βαθος τριανταπενταετιας ολοι οι πολιτικοι,οι εφοριακοι,και γενικα ολοι οσοι ειχαν να κανουν με το δημοσιο χρημα,να δουμε.

Με τι περιουσια μπηκαν στο επαγγελμα τους,τι εισοδηματα ειχαν ολο αυτο το διαστημα?
Πως βρεθηκε να εχουν 50 σπιτια,πισινες,καταθεσεις εκατομυριων?

Να καθαρισει το τοπιο απο την βρωμια και την δυσωδια,να δουμε τι εκανε ο καθενας τοσα χρονια.

Σωστοτατο το μετρο,δεν προκειται να το κανουν ποτε,δεν εχουμε τοσες φυλακες,που θα χωρεσουν ολοι?

Εγω μπορω να φανταστω δεκαδες εφοριακους με τεραστια εισοδηματα και πλουτη,μονο και μονο απο τις καταγγελιες που εκανα και δεν βγηκε τιποτα μερικοι εγινα πολυ πλουσιοτεροι,και δεν ειναι μονο οι δικες μου καταγγελιες,ειναι χιλιαδες περιπτωσεις,αλλα ποιος νοιαζεται αφου βαζουν συνεχεια νεους φορους να τα παρουν απο ολους εμας με οποιονδηποτε τροπο.

Τελειωσε λοιπον εμεις ειμαστε οι εχοντες και κατεχοντες,οι αλλοι με τα δις θα τρωνε και δεν προκειται να πληρωσουν τιποτα.

Πρωτα ο πολιτης λοιπον,να δουμε τι σλογκαν θα βγαλουν τις επομενες εκλογες,και κυριως ποιος θα τους πιστεψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: