Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Συνταξη στο Μνημα



Ξυστα,ξυστα,και πιο κατω!!

Αφου εμπεδωσαμε οτι τα χρηματα υπηρχαν αλλα δεν υπαρχουν πλεον,εκτος του γελοιοτατου που ανακοινωσε οτι οι Ελληνες εχουν και το κρατος οχι,τωρα πρεπει να εμπεδωσουμε οτι και οι υποσχεσεις οτι δεν θα αλλαξουν τα ορια συνταξιοδοτησης,ουτε το υψος των συνταξεων ηταν και αυτες ψεμματα οπως και ολη η προεκλογικη παρωδια του Πασοκ.

Λοιπον ολοι θα πρεπει να εργαζομαστε μεχρι θανατου,γιατι μην μου πειτε οτι ενας ιδιωτικος υπαλληλος μπορει να εργαζεται με τετοιες συνθηκες,ασε που κανεις δεν προσλαμβανει ατομα πανω απο 40 ετων,ασε που και να δουλευεις πως να αντεξεις στα 67 να εξυπηρετεις?

Στην Λιανικη πωληση ειναι ακομη χειροτερα,ορθοστασια,σκυψιμο,κουβαλημα και ολα τα αλλα,και σου λενε μα...μπορεις ακομη.

Και παιρνουν ως βαση τον εαυτο τους οπως παντα,απο μικροι ολοι αυτοι μπηκαν στα κομματα σαν φοιτητες,ανεβηκαν μεσω αφισοκολλησεων,γλυψιματος και σπρωξιματος,δεν κουραζει αυτο,ειναι συνηθισμενοι στο γλυψιμο και στο σπρωξιμο.

Μετα μπηκαν στο κοινοβουλιο και απο τοτε ειναι απο την μια καρεκλα στην αλλη και απο την μια συσκεψη στην επομενη.

Κανουν συσκεψεις για το καλο μας,οχι οτι το πετυχαν ποτε,και φυσικα απο την πολυ ξαπλα οι περισσοτεροι εχουν γινει διπλοι,τριπλοι,και καποιοι δυο λεωφωρεια ανθρωποι σε εναν.
Και σκεπτονται αφου τους φαγαμε με διαφορους τροπους οσα εχουν πληρωσει επι δεκαετιες σε εισφορες,και δεν εχει μεινει"σαλιο"τι κανουμε?

Αυξηση των οριων ηλικιας,και οσοι προλαβουν προλαβαν,και επειδη τα ξυνουν ολοι τους επι δεκαετιες πιστευουν οτι στον ιδιωτικο τομεα τα ξυνουμε και εμεις.
Και το οτι κλαπηκαν οι εισφορες,οτι κατατεθηκαν σε λογαριασμους επι χρονια χωρις επιτοκιο οταν το επιτοκιο ηταν 25%,οτι εγιναν τα λεφτα ομολογα,το οτι δωσανε εκατομυρια σε συνταξεις δικων τους και κολλητων τους,εμεις φταιμε και παλι.

Φερτε μου σας παρακαλω την συνταξη μου οταν ερθει η ωρα της,τριτο νεκροταφειο πρωτο μνημα μετα το λοφακι,διπλα στο κυπαρισι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: