Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Απατεωνες

Καθε φορα γινεται το ιδιο,οι ιδιοι και οι ιδιοι με τα ιδια αιτηματα,αυξησεις λογω της αυξησης της βενζινης.

Χρονια τωρα καθε φορα που ανεβαινουν τα καυσιμα ειναι στον δρομο,με απεργιες,αιτηματα,απειλες.

Λογικο ειναι οταν ακριβαινουν τα καυσιμα οσοι εργαζονται σε μεταφορες και οι διαφοροι που εργαζονται χρησιμοποιοντας αυτοκινητο να απαιτουν αυξηση για τις υπηρεσιες που προσφερουν.

Αν θυμαστε περυσι που το πετρελαιο ηταν στα 150 δολλαρια παλι τα ιδια ελεγαν αυξησεις και παλι αυξησεις,οι οδηγοι ταξι πηραν χωρις λογο 100% αυξηση απο περυσι εως φετος.

Το θεμα ειναι οτι ποτε κανεις δεν κατεβασε τις τιμες οταν η τιμη των καυσιμων πεφτει,θυμαμαι ακομη και ενα γνωστο καφε μπαρ στο κεντρο του συνταγματος που ανεβασε λογω των καυσιμων ολες του τις τιμες λογω της αυξησης της βενζινης,οταν ομως κατεβηκε η τιμη δεν θυμηθηκε να κατεβασει και τις τιμες που ειχε ανεβασει πριν.

Και καθε φορα γινετε το ιδιο,καθε φορα.
Ολοι αυτοι επαγγελματιες της συμφορας,απατεωνες και κλεφτες,ζητανε οταν μπορουν αλλα δεν αντιδρουν οταν πρεπει,δειτε τι εγινε και τι γινετε με την τελευταια αυξηση των καυσιμων,αυξησαν τις τιμες πριν ακομη ψηφιστει ο νομος,και αν προσεξει κανεις τις διαφορες τιμων απο το ενα πρατηριο στο αλλο,ακομη και στην ιδια περιοχη, απο 5 εως και 20 σεντς.

Κλεφτες σαν λαος,κλεφτες και σε ολα, τι περιμενουμε δεν ξερω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: