Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2010

Η Πολυκατοικια

Χρονια τωρα ζουμε ολοι σε αυτην την πολυκατοικια,πολλα τα διαμερισματα,πολλα τα εξοδα.
Διαχειριστες περασανε πολλοι,καθε τοσο κανουμε εκλογες και τους αλλαζουμε,κοινος παρανομαστης ολων των διαχειριστων η κακη διαχειριση των κοινοχρηστων που πληρωνουμε.

Μια πολυκατοικια εχει τα εξοδα της,καθαριοτητα,φως κοινοχρηστο,νερο,ανσανσερ,θερμανση,κηπουρο,ολα χρειαζονται για να εχουμε την ανεση που θελουμε και φυσικα αυτα κοστιζουν.

Οταν λοιπον απο καποια στιγμη και μετα ο διαχειριστης και καποιοι ιδιοκτητες των πανω οροφων αποφασισαν οτι μονο εμεις οι ενοικοι των υπολοιπων οροφων και των υπογειων επρεπε να πληρωνουμε για τα κοινοχρηστα εξοδα αρχισε η παρακμη της πολυκατοικιας μας.

Και δεν ηταν που μονο εμεις πληρωναμε τα εξοδα,αρχισαν να κλεβουν και τα χρηματα των κοινοχρηστων,ελεγαν οτι τα πληρωνουν αλλα δεν το εκαναν.

Αλλαξαμε παλι διαχειριστη που μας υποσχεθηκε οτι θα βρει τα κλεμενα χρηματα και οτι θα βαλει την πολυκατοικια σε μια ταξη,και μετα την εκλογη του ολοι περιμεναμε να τον δουμε να αρχισει να ψαχνει στην ταρατσα και στα ρετιρε να βρει τις κρυπτες των κλεμενων.

Αντι να κανει οτι υποσχεθηκε ομως ο νεος διαχειριστης μας ανακοινωσε οτι θα αυξησει ολα τα κοινοχρηστα και οτι αυτην την φορα θα πληρωσουν περισσοτερα και οι ιδιοκτητες των ρετιρε,περιμεναμε τις αυξησεις και τελικα μια κοροιδια και απο αυτον τον διαχειριστη ξανα.

Παλι εμεις θα πληρωσουμε το νερο και το ρευμα αλλοιως θα μας το κοψουν,οι συγγενεις του διαχειριστη ετσι κι'αλλοιως εχουν αρνηθει να πληρωσουν κανενα απο τα εξοδα της πολυκατοικιας.

Αν θελουμε να εχουμε φως και νερο ας πληρωσουμε για ακομη μια φορα,επιλογη δεν εχουμε,αληθεια μηπως ξερετε κανεναν καλυτερο διαχειριστη?

Αν ναι καντε μου την χαρη και δωστε μου το τηλεφωνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: