Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2010

Εξεταστικη Καθαρματων επιτροπη

Καθε λιγο και λιγακι εχουμε και μια απο αυτες,Εξαρταται ποιος ειναι στην κυβερνηση και με ποιον τροπο σκεπτεται να αποπροσανατολισει τον λαο.

Και αντε συνεδριασεις για τις οποιες πληρωνονται αδρα οι συνεδριαζομενοι,και αντε διαφορα δημοσιευματα,ταχα μου διαρροες προς τον τυπο οτι φταιει αυτος και εκεινος.
Και καθε φορα περιμενουμε να φταιει και καποιος,και καθε φορα λεμε κατι θα βγει απο ολη αυτη την διαδικασια,και τι γινετε στο τελος?

Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου,αυτο συμβαινει,δεν ειναι λογικο να συμβει αυτο οταν βαζουν τον λυκο να φυλαει τα προβατα?

Αναρωτιεμε τι νομους εχουν ψηφισει ωστε να εμποδιζεται η δικαιοσυνη να επεμβει αμεσα,και εχουν βρει το κολπο να γινονται αυτοι δικαστες και να αποφασιζουν για πραγματα που λογικο η"συναδελφικη τους αλληλεγγυη"θα τους εμποδισει να παρουν αποφαση.

Και περναει η μια εξεταστικη μετα την αλλη,παντα με τρια η τεσσερα διαφορετικα ανακοινωθεντα,κατι σαν τις εκλογες των φοιτητων που ολοι ειναι νικητες,και ομως τοσο χαμενοι.

Και φυσικα γιατι να διαφερει και αυτη η κοινοβουλευτικη περιοδος?Με την διαφορα του οτι εδω εχουν μαζευτει 5 η 6 εξεταστικες μαζι,ολες οι παρανομιες και τα σκανδαλα σε ενα,κατι σαν μαλακτικο και απορυπαντικο μαζι με σιδερωμα.

Αν περιμενει κανεις αποτελεσμα θα πικραθει οικτρα,το οτι η τελευταια εξεταστικη θα εξετασει μονο οτι συνεβει απο το 2004 και μετα δειχνει την φιλοσοφια,δεν αναρρωτιεται καποιος....οκ καλα πριν το 2004 δεν ειχαμε παρανομιες στην οικονομικη πολιτικη μας?
Πως μπηκαμε στην Ε.Ε?Δεν δωσαμε λαθος στοιχεια?Εδω βοα ο τοπος αυτοι αυτια δεν εχουν να ακουσουν?

Η καθαρση που επαγγελονται δεν γινεται με χρονικους περιορισμους,δεν γινεται με χαπια απωλειας μνημης.

Ας νευριασουμε σαν λαος με τους Γερμανους που μας αποκαλουν απατεωνες,δικαιωμα εμεις δωσαμε,δεν το πηραν απο μονοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: