Τετάρτη, Φεβρουαρίου 24, 2010

Eλλαδα δεν ειναι...αυτοι


Καποια στιγμη πρεπει ολοι να ανασηκωθουμε και να φωναξουμε,να γραψουμε μεηλ σε οσους και οσες χωρες μας εξευτελιζουν,να διαμαρτυρηθουμε για αυτο.

Εστειλα ηδη ενα μεηλ στην Γερμανικη πρεσβεια και στο υπουργειο των Εξωτερικων της Γερμανιας,δεν θα τους αρεσουν οσα τους εγραψα,λιγο με ενδιαφερει,κι εμενα δεν μου αρεσουν οσα γραφουν και οσα λενε οι πολιτικοι και ο τυπος τους.

Στο κατω-κατω δεν ειμαστε ολοι σε αυτην την χωρα απατεωνες,κλεφτες,και οτι αλλο μας αποκαλουν,μαλακες ειμαστε αυτο ειναι σιγουρο,γιατι σαν τουρκοσποροι σκυβουμε το κεφαλι και ξεχναμε,και δεν απαιτουμε,και ειμαστε μονο για την ψηφο,και βολευτηκαν καποιοι,και αφου βολευτηκαν αρχισαν να θελουν περισσοτερα,και απο που να τα βρουν?

Και ετσι αρχισε η καταπτωση,και η κλοπη,και ενω το ξεραμε εμεις αδιαφορησαμε,μα και να μην αδιαφορουσαμε εκεινοι ειχαν βαλει ολα τα σωστα εμποδια για να μην μας ακουει κανεις.

Ειχαν ενα συστημα που εβγαζε καταλληλοτερους,εναν τυπο και μια τηλεοραση χωρις αδειοδοτηση για να την ελεγχουν,μια δικαιοσυνη που διοριζαν και διοριζουν ωστε να τους υπακουει,μια ασυλια να τους προστατευει.

Ολες οι εξουσιες μιας δημοκρατιας,κρεμασμενες με σχοινια σαν μαριονετες,πως να βρει ακρη καποιος?

Ας φωναξουμε λοιπον τωρα,εμεις,σε ολους αυτους που μας βριζουν,και ας τους πουμε.

Δεν ειναι η Ελλαδα αυτοι που κλεβανε,που εξαπατουσαν,που εκρυβαν στοιχεια.
Η Ελλαδα ειναι αυτοι που με 700-800 ευρω προσπαθουν να ζησουν καθε μερα,που ξερουν οτι δεν εχουν ελπιδα,που ξερουν οτι αν αρρωστησουν θα καταληξουν σε ενα νοσοκομειο αισχρο,βρωμικο,με γιατρους αδιαφορους,χωρις νοσηλευτικο προσωπικο,Ελλαδα ειναι αυτοι που θελουν ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια τους,που δουλευουν δυο δουλειες για να πληρωνουν τα φροντiστηρια,που δεν κλεβουν την θεση του συναδελφου τους,που δεν σπρωχνουν τους αλλους να τους παρουν την σειρα.

Δυστυχως τιποτα αλλο δεν μπορουμε να κανουμε,δωσαμε ολα τα οπλα μας αμαχητι στους πολιτικους και αυτοι μας εξαπατησαν,μας πληγωσαν,μας ειπαν ψεμματα.

Ας μαθουμε να ζουμε με λιγοτερα,ας μαθουμε να μην περιμενουμε τιποτα πλεον,και το κυριοτερο ας μαθουμε οτι αν δεν μαθουμε να ψηφιζουμε δεν πρεπει να παραπονιομαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: