Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

Oυ Κλεψεις

Περιμενοντας τις επομενες ημερες τις αποκαλυψεις για τις μιζες της ζημενς ισως μαθουμε τελικα και καποια ονοματα που εχουν αναμειχθει στην υποθεση αυτη.

Αυτο που γινετε στην χωρα αυτη ειναι απο τα πιο απιστευτα και δικαια θα μας δωσουν και ενα βραβειο γιατι θα μπουμε στα ρεκορ Γκινες.
Ολοι ξερουμε και εδω και στο εξωτερικο οτι εχουν κλαπει εκατομυρια ευρω,η δραχμες οπως σας αρεσει,και ομως ποτε δεν καταδικαστηκε κανεις,δεν μαθαμε ποτε κανενα ονομα,μαλλον τα χρηματα κλαπηκαν απο μονα τους.

Και τελικα το πρωτο που σκεφτομαι ειναι....ποσοι ειναι μπλεγμενοι σε αυτο το οργιο κλοπης?
Βγηκε ο εκπροσωπος της νουδου σημερα και με απειλητικο υφος ειπε οτι..."θα μαθευτουν ολα αφου το πασοκ θελει εξεταστικη για την οικονομια" μα αυτο δεν θελουμε ολοι?
Γιατι τοτε με τετοιο υφος απειλει ο κυριος αυτος,τι εννοει οτι θα μαθευτουν ολα?

Εχουν μπλεξει τα μπουτια τους και ειναι πλεον φανερο γιατι δεν εχουμε μαθει ποτε ονοματα σε αυτην την χωρα,γιατι ολοι ειναι μπλεγμενοι και εχουν κλεψει.

Εχετε δει ποτε κλεφτη να κατηγορει αλλον κλεφτη για κλοπη?
Εγω οχι!!Δεν ειναι συναδελφικο.
Ποιος εχει ξεχασει τον τροπο που κουνουσε το δακτυλο του στο κοινοβουλιο ο Παυλιδης λεγοντας οτι καποτε θα ερθει και η σειρα των υπολοιπων να κατηγορηθουν για κλοπη?

Τελικα ολα ειναι τοσο οργανωμενα,ολοι τα ξερουν γιατι ολοι τρωνε απο καπου,εχουμε και τους δημοσιογραφους που καλυπτουν οτι τους λενε να καλυψουν και δημοσιοποιουν οτι τους επιτρεπουν,και πως να κανουν άλλοιως οταν τα αφεντικα τους χρωστανε δις στο κρατος,εχουν παρανομα σταθμους τηλεοπτικους,εχουν φοροκλεψει οσο λιγοι.

Φωναζει λοιπον ο κλεφτης για να φοβηθει ο αλλος κλεφτης,οι νοικοκυρηδες δυστυχως εχουν χασει τον μπουσουλα με ολα αυτα,ποιον να πιασεις και να μην λερωθεις.

Και εμεις περιμενουμε να παρουμε συνταξη εστω και στα 67 οταν εχουν φαει και τα χρηματα των ασφαλιστικων ταμειων,περιμενουμε καλυτερους μισθους γιατι δεν γλυψαμε κανεναν πολιτικο να μας βαλει στο δημοσιο,περιμενουμε αιωνια μια καλυτερη ζωη,δυστυχως δεν θα την δουμε,οχι σε αυτην την ζωη.

Για να παραφρασω δυο γνωστα προεκλογικα συνθηματα.....

Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα και την κλεβουμε.

Πρωτα κλεψτε τον Πολιτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: