Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2010

Οργη


Σιγα-σιγα νοιωθω απο τις αντιδρασεις των ανθρωπων,νοιωθω οτι η οργη του κοσμου μαζευεται και περιμενει,για την ωρα υπαρχει η σαστιμαρα και το δεος της αναμονης των πιο νεων απο τα νεα μετρα,για την ωρα υπαρχει η αγνοια οτι αυτα τα νεα απο τα πιο νεα μετρα θα κρατησουν χρονια,ουτε αυτο δεν εχουν την εντιμοτητα να μας πουν.

Και αυτα τα τρια δεν που ελεγαν οτι δεν θα κανουν τα κανουν και χειροτερα,και η μειωση της αγοραστικης δυναμης θα ειναι τοσο μεγαλη που η ανεργια θα εκτιναχθει στα υψη,και η οργη θα μεγαλωνει οσο ο κοσμος καταλαβαινει τι του συμβαινει.

Οργη για την κοροιδια που επι τοσα χρονια εχουμε υποστει,για oσους εκλεψαν και κατασπαταλησαν τον πλουτο αυτης της χωρας,και για οτι φτασαμε να μας κοροιδευουν και να μας κοιτανε σαν κλεφτες ολοι οι Ευρωπαιοι,οργη γιατι ολοι οι Πρωθυπουργοι και υπουργοι οικονομικων αμεριμνα χαζευουν, η στα πισω εδρανα της βουλης η στα σπιτια τους,και χειροτερα γιατι δεν βλεπουμε καμια διαθεση να πληρωσουν κυριως αυτοι για τα εγκληματα τους κατα του κρατους.

Σε κατασταση πολεμου μας ειπαν οτι ειμαστε,σε εναν πολεμο χωρις την δικη μας θεληση,χωρις να φταιμε εμεις,ομως απο εμας τα ζητανε τα εξοδα αυτου του πολεμου.

Σε εναν τετοιο πολεμο που μας σερνουν θα αντιμετωπισουν την οργη μας,για οσα εκαναν,για οσα δεν εκαναν,και θα πρεπει να μας παρουσιασουν μπροστα μας τους εφιαλτες που μας προδωσαν,και τους δοσιλογους.

Ας αφησουν το "απο δω και περα"εμεις θελουμε να μαθουμε το"απο δω και πριν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: