Πέμπτη, Μαρτίου 25, 2010

Είμαι απ τους ...γραφικούς που βουρκώνουν ακόμα την ώρα του ...στρατού στην Παρέλαση! Πειράζει;

Γράφει ο Δημήτρης Κεραηλίδης
ksipnistere1@gmail.com

Να γιατί …βουρκώνω όταν βλέπω παρελάσεις!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ . . . .

Ειδικά την στιγμή που περνούν από μπρος μου τα Ελληνικά Στρατά, εκεί μέσα στο μυαλό μου γίνεται της ...μουρλής!
Δεν ξέρω τι να πω και δεν ξέρω πως να βάλω σε τάξη τα του μυαλού μου, ίσως και εκείνα τα άλλα του μυελού μου! Ναι του νωτιαίου μου μυελού! Πω πω θα στραμπουλίσω την ...μέση μου!
Τέλος πάντων άλλωστε όλη μας η ζωή είναι κλαυσίγελος εξ αυτού κι εγώ εκεί που μιλώ σοβαρά και ...αρπάζει η ατμόσφαιρα, βουρκώνω και μπουκώνω, εκεί αρχίζω το χιούμορ (ελληνιστί χα χα χα) και την πλάκα!
Δεν ξέρω αν ασπάζεσαι ρε συ αδερφέ μου αυτήν την τεχνική ή καλύτερα την τακτική μου, όμως εγώ το κάνω κι εγώ συνεχίζω απτόητος ή απτοήτως ...απτόητα!
Ήμουν σήμερα στην πατρίδα μου την Κατερίνη και καμάρωνα την νεολαία μου, να παρελαύνει ενώπιον όλων ημών και υμών, 25η Μαρτίου γάρ Εθνικοαπελευθερωτική ημέρα μνήμης!
Και ας λένε πως οι Έλληνες τα τελευταία, γίναμε ρατσιστές...
δεν τελείωσα έχει κι άλλο, κάνε κλικ...


, εγώ δεν διέκρινα κάτι τέτοιο!
Τα περισσότερα τμήματα των σχολείων είχαν μέσα μαθητές και Αλβανικής και Ρωσικής και Βουλγαρικής, αλλά και ασιατικής καταγωγής.... γύρω μου οι γονείς των παιδιών αυτών και δίπλα τους εμείς... και χειροκροτούσαν και ...χειροκροτούσαμε! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!
ΚΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!
ΕΚΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΙΣΤΗΚΕ ΓΥΡΩ ΜΟΥ... ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΕΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ! ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΑΝ! ΕΚΕΙ ΚΟΥΦΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΒΑΜΑΡΑ... ΕΚΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! Κι οι στρατιώτες δικοί μας ή δικοί τους δεν έχει σημασία… ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΙ ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΤΑ …ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΤΑ …ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΑ!
Εκεί ήταν που εγώ άρχισα να βουρκώνω! Εκεί ήταν που ένα δάκρυ την κοπάνησε απ τα μάτια μου και έβρεξε την άσφαλτο της παρελαυνικής οδού! Κι είδα κι αρκετούς γύρω μου να φορού με τρόπο τα γυαλιά τους του ήλιου για να μην βλέπουν κι οι διπλανοί τους πως και εκείνοι …βούρκωναν!
Κι οι άλλοι εκεί στην ΒΟΥΛΗ τον χαβά τους! Οτιδίποτε εθνικό στα σκ@τ@ θέλουν να το πετάξουν, που να βουτήξουν όσοι εξ αυτών το εμπνεύστηκαν και πάνε να το υλοποιήσουν! Ή καλύτερα το ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ!
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ;
ΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ;
ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ;
ΤΟ ΑΓΑΙΟΥ;
ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ 800.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΛΕΥΣΙΜΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΩΝ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!
Γ@μώ την ατυχία μου!!!
Άντε ρε να πα να …κουμπουριαστείτε που λένε και στο χωριό μου!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ – ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!
Άι σιχτίρ ρε κλεφτοκοτάδες της παγκοσμιοποίησης!!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΕ ! ! !
www.ksipnistere.blogspot.com
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: