Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

Πετυχημενα αποτελεσματα

Βγηκε ενας μπουλης στην τηλεοραση και εκανε εναν προλογο που πηγαινε καπως ετσι.....

Ο Πρωθυπουργος θα σας μιλησει μετα τα πετυχημενα αποτελεσματα της συνοδου.

Τι ωραια σκεφτηκα,τωρα θα θεωρουμε πετυχημενο αποτελεσμα το οτι ειμαστε ζητιανοι και με την βουλα,επισης πετυχημενο αποτελεσμα θα θεωρειται η καταπτωση και η φτωχεια του μεγαλυτερου κομματιου του Ελληνικου λαου.

Χαμογελουσαν οι 3 μαγοι με τα δωρα στην τι-βι,παλι λογια,λεξεις μελετημενες,οπως...δυσκολα,κοινωνικη συνοχη,κοινωνικη δικαιοσυνη,βουληση,υλοποιηση,μας εμπιστευτηκε ο Ελληνικος λαος.
Δεν μας λεει φυσικα αν για αυτο το προγραμμα τον ψηφισε ο Ελληνικος λαος.

Ισχυρη οικονομια,στοχευσεις,κοποι και θυσιες,ανταποκριση,αναγνωριση,ευρωπαικος μηχανισμος,ευρωζωνη,θεσμοι,προληψη,κριση,διακυβερνηση.

Ετσι ελεγε και για εργασιακο μεσαιωνα πριν τις εκλογες και μετα που βγηκε ξεχασε και τον μεσαιωνα και την παλλιγεννεσια,και την αναγεννηση.

Πηραμε αυτο που θελαμε,αυτο θελαμε λοιπον?
Την μονιμη φτωχεια ενος λαου,την μειωση επι δεκαετιες της αγοραστικης δυναμης ολων μας,την μεταβαση στην ανεργια ενος σημαντικου κοματιου των Ελληνων,την ελλειψη κοινωνικης συνοχης,την φορολογηση και της αναπνοης μας την ιδια ωρα που οι φοροφυγαδες,φιλοι και γνωστοι τους περνανε υπεροχα.

Θα ηταν πετυχημενη η προσπαθεια αν καποιοι εδω στην Ελλαδα ειχαν μπει φυλακη και καποιοι αλλοι ειχαν δει τα κλεμμενα που καταεφαγαν να αφαιρουνται απο τις περιουσιες τους,ετσι με το ζορι θυσιες απο οσους δεν μπορουν ετσι και αλλοιως να αντιδρασουν αυτο δεν λεγεται επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: