Πέμπτη, Μαρτίου 25, 2010

Πως τους πιανουν στο στομα τους


Σε καθε εθνικη επετειο βγαινουν οι γελοιοι καθε κοματος και μιλανε για τις θυσιες των Ελληνων ειτε στην περιοδο της Ελληνικης επαναστασης του 1821 ειτε για τις θυσιες του λαου μας στην διαρκεια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου και της κατοχης.

Τι σχεση μπορει να εχουν ολοι αυτοι με τους ηρωες που εχασαν την ζωη τους η εδωσαν οτι ειχαν και δεν ειχαν απο τις περιουσιες τους για την απελευθερωση της Ελλαδας?

Μηπως ξερει κανεις τους με τι περιουσια πεθαναν οι ηρωες της επαναστασης του'21?
Γνωριζουν σε τι ταλαιπωρια και φυλακισεις υπεβαλλαν οσοι απεκτησαν την εξουσια σε πολλους απο τους ηρωες αυτους?
Αυτοι που κυβερνησαν την χωρα απο το 1821 και επειτα τι σχεση εχουν με τους αγωνες και τις θυσιες των αγωνιστων και του λαου που πολεμησαν για την απελευθερωση?

Βγαινουν λοιπον και μιλανε οι αχρηστοι και δοσιλογοι για τους αγωνες ενος λαου στους οποιους κανενας εκ των προπαππων τους δεν πηρε μερος.

Και μιλανε για απελευθερωση ειδικα φετος που καταφεραν μετα απο τοσα χρονια διακυβερνησης της χωρας να μας καταντησουν υποδουλους και παλι.

Αισχρη εντυπωση μου εκανε προχθες οταν ο Λαζοπουλος αναμεταδωσε βιντεο απο συζητηση του Ρεππα και καποιων αλλων του Πασοκ με τον προεδρο της Δημοκρατιας οπου γελωντας ανεφεραν οτι"παλι εδω ειμαστε,και θα ειμαστε εως το 2015"
Τι χειροτερο σημαδι οτι το μονο που τους ενδιαφερει η εξουσια και το φαι,καλα να τρωνε και να πινουν ως το 2015 μετα να δουμε που θα πανε.

Σε αυτην την χωρα υπαρχουν δυο στρατοπεδα,απο την μια οι πραγματικοι Ελληνες,που δεν εχουν κλεψει,καταφαει,ληστεψει,και το αλλο στρατοπεδο των τσιφτετελληνων,των κλεφτων και απατεωνων,πως γινετε επι εκατονταετιες,απο την επανασταση του'21 και μετα να ειναι παντα κυβερνητες οι δευτεροι δεν το καταλαβαινω.

Αν οι ηρωες της επαναστασης και οι νεκροι των αγωνων για την ελευθερια αυτου του τοπου γνωριζαν για ποιους πολεμησανε,μαλλον θα καθοντουσαν ησυχα,καλυτερα θα ηταν υποδουλοι ξενων παρα υποδουλοι κλεφτων και απατεωνων.

Ας μην τους πιανουν στο στομα τους λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: