Δευτέρα, Μαρτίου 01, 2010

Για την Ελλαδα ρε Γαμοτο

Πιανουν διαφοροι πολιτες τον Πρωθυπουργο στον δρομο!!!! οι πολιτες και του λενε...."Για την πατριδα και τον μισθο μου να θυσιασω!!!!.

Αυτο που δεν μας λενε ειναι σε ποιον δρομο, να παμε και εμεις να προσφερουμε το επιδομα ανεργιας....για την πατριδα.

Απορω πολυ με αυτες τις δηλωσεις,δειχνουν οτι δεν γνωριζουν τι γινετε στην πραγματικοτητα,αν θελουν να σταματησουμε να τρωμε,να ψοφησουμε για να σωθει η πατριδα που εκεινοι επι δεκαετιες κατεστρεψαν,γιατι δεν μας το λενε καθαρα?

Να μου πεις χρειαζεται να το πουν?με τα μετρα που θα παρουν το καθημερινο μας συσιτιο θα ειναι λιψο,οι χαμηλομισθοι και οι συνταξιουχοι που θα πληγουν χειροτερα μαλλον δεν ειναι στον ιδιο δρομο που περπαταει ο Πρωθυπουργος,πανε απο μικροτερα δρομακια που δεν τους φερνουν ποτε αντιμετωπους με εκεινον.

Δειχνει ελλειψη κατανοησης για το τι συμβαινει στην Ελλαδα,και δεν ειναι και ο πρωτος Πρωθυπουργος που μοιαζει να μην γνωριζει τι γινετε εξω απο το Μαξιμου,αλλη μια Αντουανετα σιγουρα δεν χρειαζομαστε.

Μας φτανει επι πεντε χρονια που το μικρουλι παχυ αγορακι τα περασε παιζοντας ηλεκτρονικα παιχνιδια ενω εμεις βομβαρδιζομαστε με δημοσκοπησεις οτι ηταν ο καταλληλοτερος.
Αληθεια αυτες τις δημοσκοπησεις ποιοι τις βγαζουν?και ποιους ρωτανε?λες να ειναι η agb που βγαζει και πρωτα τα χειροτερα προγραμματα της τηλεορασης?

Και παλι λογριδια περι του Πρωτα ο πολιτης ειχαμε παλι,θα περασει καμια δεκαετια να δουμε και κανενα νομοσχεδιο.
Ρε που μπλεξαμε....απο τον Αννα στον Καιαφα.

Συμπερασμα....την σταυρωση δεν την γλυτωνουμε σιγουρα.

Υ.γ. Το ειχα γραψει οτι θα χρειαστει και σχεδιο Γαμα οκ?
Γα....στε μας και αφηστε μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: