Σάββατο, Μαρτίου 27, 2010

Αλλαγη της ωρας μονο?


Μπηκε και η Ανοιξη και περασαμε εναν χειμωνα γεματο ανασφαλειες,φοβους,απειλες,συμπερασματα,λογια,πειραματα,και να που σημερα το βραδυ και αυριο τα ξημερωματα θα συμβουν παλι δυο πραγματα.

Το πρωτο ειναι οτι θα σβησει ο κοσμος,αυτος που πιστευει σε επετειους και στον Αγιο Βαλεντινο τα φωτα.
Ωραια ειναι να σβηνεις τα φωτα σαν ενδειξη συμπαραστασης η δεν ξερω τι αλλο στην προσπαθεια για την διασωση του πλανητη,καλυτερο θα ηταν αυτη η προσπαθεια να κρατουσε ολο τον χρονο και οχι επετειακα οπως γινεται.

Το δευτερο ειναι οτι θα παμε μια ωρα μπροστα,και ειναι στο μονο που θα παμε μπροστα,σε ολα τα υπολοιπα παμε ολοταχως πισω.

Και οταν τελειωσουν τα πανηγυρια των πολιτικων,γιατι μονο αυτοι και οι τραπεζιτες χαιρονται,θα βρεθουμε παλι εμεις μονοι μας στον παρανομαστη που μας βαλανε,εμεις μονοι μας το τονιζω.

Την ωρα που σκεπτομαι και γραφω ολα αυτα στην τι-βι αναλυουν πως καποιος εσπασε το ρεκορ αναποδογυριζοντας 10 φετες τοστ σε 10 δευτερολεπτα.

Ετσι ειμαστε καλα μας κανουν λοιπον,οταν δεν εχουμε να φαμε φετες τοστ ειναι ωραιο να μας τις δειχνουν τουλαχιστον στην τηλεοραση.
Επισης ειναι ωραιο να βλεπουμε τοσα προγραμματα με μαγειρικη,το λεει και η παροιμια"φατε ματια ψαρια,και κοιλια περιδρομο".

Αλλαζει η ωρα λοιπον,εδω μας αλλαξανε τα φωτα,τον προσανατολισμο,την πιστη,τον αδοξαστο.

Ας αλλαξει και η ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: