Τετάρτη, Απριλίου 21, 2010

300 εδω 300 και εκει



Σε μια περιοδο οικονομικης κρισης η οποια θα κρατησει με πολυ μετριες εκτιμησεις πανω απο μια δεκαετια,οταν ενα μεγαλο ποσοστο συμπατριωτων μας θα μεινει χωρις εργασια,οταν η φτωχεια θα κτυπησει το μεγαλυτερο κοματι του πληθυσμου της χωρας.

Εμεις εχουμε 300 τεμπεληδες που τους πληρωνουμε για να καθονται,να ξυνονται,να πηγαινουν σε γαμους και βαφτισια,να φωτογραφιζονται με τον αρχηγο τους,να παρεχουν ασυλια σε κλεφτες φιλους τους.

Και κοστιζουν πολυ οι τεμπεληδες αυτοι,και συνεχεια ακριβαινει η παρουσια τους για την χωρα,γιατι εκτος απο τους αχρειους εαυτους τους εχουν βολεψει,μανες,πατεραδες,ξαδερφια,αδερφια,συζυγους και παιδια.

Απο την στιγμη που μας παραδιδουν βορα στους διευθυντες του Δ.Ν.Τ δεν καταλαβαινω για ποιο λογο θα πρεπει να πληρωνουμε και αυτους που με τις πραξεις τους μας εφεραν ως εδω,σε τι θα χρησιμευουν 300 αχρηστοι σε μια χωρα που θα διοικειτε απο ξενους,θυρωρους και καθαριστριες δεν θελουμε ...ευχαριστουμε.

Υπηραχαν στην ιστορια μας και αλλοι 300...οι 300 του Λεωνιδα.
Αυτοι ξεκινησαν απο την Σπαρτη και εφτασαν στην Στερεα Ελλαδα με εναν μονο σκοπο,να σταματησουν τις ορδες των Περσων απο το να κατακτησουν την Χωρα.

Δεν ειχαν παρει μιζες,ουτε φακελλακια,δεν τους ειχαν διορισει ολη την οικογενεια στο δημοσιο,δεν ειχαν παρει παμπερς,δεν ειχαν ασυλια.

Απλα υπερασπιστηκαν την χωρα τους,πολεμησαν και σκοτωθηκαν ολοι για αυτο που πιστευαν.

Τι διαφορα βλεπει καποιος μεταξυ των 300 της βουλης και των 300 του Λεωνιδα?

Οτι οι πρωτοι 300 ειναι δουλοι του χρηματος ενω οι δευτεροι απλα Ελληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: