Τετάρτη, Απριλίου 07, 2010

Χωρις σαλιο

Γνωστη φραση και κατι που θα πρεπει να συνηθισουμε να νοιωθουμε στο μελλον,παρ'ολες τις θριαμβευτικες μας νικες στην Ευρωπαικη ενωση.....και τα ευχολογια των εχοντων και τρωγωντων,η πραγματικοτητα ειναι και θα ειναι απογοητευτικη.

Ολοι οι τομεις αυτου του κρατους λειτουργουν με αντιβιωτικα και αναπνευστηρες,ολοι μας στην εντατικη μιας χωρας χωρις νοσηλευτικο προσωπικο και νοσηλεια.
Καθε ημερα και αλλο ενα κτυπημα,τελειοι στοχοι εμεις ανωριμοι πολιτες ενος ανωριμου κρατους.

Σε ποια αλλη χωρα θα πεθαιναν μικρα παιδια λογω ελλειψης ιατρικης περιθαλψης και θα εμενε στην θεση της η υπουργος υγειας?

Σε ποια αλλη χωρα θα σκοτωνοντουσαν καθημερινα απο εγκληματιες η τρομοκρατες ανωνυμοι πολιτες και θα εμενε στην θεση του ο υπουργος δημοσιας ταξης η οπως τον λενε τωρα?

Σε ποια αλλη χωρα θα πηγαιναν καλοκαιρινες διακοπες επωνυμοι νεοσυλλεκτοι και θα εμενε στην θεση του ο υπουργος εθνικης Αμυνας?

Σε ποια αλλη χωρα η αισχροκερδεια θα ετρωγε και το τελευταιο σεντς του πολιτη και θα εμενε στην θεση του ο αναλογος υπευθυνος?

Αδιαντροποι,ευθυνοφοβοι,και εμεις να περιμενουμε απο τετοιους τυπους λυσεις στα προβληματα που αυτοι οι ιδιοι η φιλοι και συνοδοιποροι τους δημιουργησαν.

Εχουμε πλεον σκυψει αρκετα,ειμαστε στην σωστη θεση....θυμαμαι κατι που ειχα γραψει πριν απο τις εκλογες...πηγαινε καπως ετσι.

Αναρωτιεμε αν ο νεος μας εραστης μας πηδαει απο αγαπη η απο συνηθεια.

Οχι μονο απο συνηθεια,αλλα και με αποστροφη αγαπητοι μου....παρτε θεση.... δεν σκυβετε αρκετα καλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: