Τετάρτη, Απριλίου 28, 2010

Συνταξη στο χωμα

Φανταστειτε να εργαζεστε 40 χρονια για να μπορεσετε να παρετε μια συνταξη 360 σημερινων ευρω.

Φανταστειτε τι ζωη θα μπορειτε να ζειτε με αυτο το ποσον,καντε μια αναλυση τι θα μπορουσατε να αγορασετε σημερα με αυτο το ποσον,συν τα εξοδα για το ρευμα,νερο,τηλεφωνο.

Αυτη την ζωη προετιμαζουν για ολους μας οι κυριοι που αφησαν τους κλεφτες επι χρονια να κατασπαταλησουν τα αποθεματικα των ταμειων.

Οι τρομοκρατες αυτοι που με δυο θητειες στο κοινοβουλιο θεμελιωνουν δικαιωμα συνταξιοδοτησης με χιλιαδες ευρω τον μηνα θεωρουν δικαιο το ποσο που θα δινει το κρατος ως συνταξη στους εργαζομενους.

Και ας πουμε οτι φτανουν τα 360 ευρω για να ζησει καποιος ενα μηνα,πως φτανει κανεις να τα παρει αυτα τα γελοια χρηματα?

Κοντα στα 70 λοιπον,και αν σκεφτω τον τομεα που εργαζομουν εγω....τις πωλησεις λιανικης θα πρεπει καποιος να εργαζεται σε απανθρωπες συνθηκες ορθιος 10 ωρες την ημερα,να εχει προσληφθει σαν πωλητης και να ειναι συγχρονως αποθηκαριος,καθαριστρια και πολλα αλλα για να το καταφερει αυτο.

Ειναι προκληση στην κοινη λογικη να περιμενει καποιος να φτασει να την παρει αυτην την γελοια συνταξη,και αν την παρει δεν θα του φτανει οσο και υγιης να ειναι για να επιβιωσει ουτε για 15 ημερες.

Ο εξευτελισμος της ανθρωπινης ζωης,με συνταξεις στο χωμα,καλυτερα θα ηταν να εδιναν απο ενα χαπι ευθανασιας σε ολους μας να γλυτωνουν αυτοι το γελοιο αυτο ποσο και εμεις τον εξευτελισμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: