Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

Το τελος μιας ενωσης

Ωραιο ονομα,ωραια συμβολα και νεο νομισμα,ωραιοι μισθοι για οσους εργαζονται εκει,η ιδια γραφειοκρατια,αδιαφορια για τους πολιτες,η ιδια λογικη.

Μαζευτηκαν οι χωρες της Ευρωπης και δημιουργησαν μια ενωση,σαν οινοποιητικος συνεταιρισμο κατι τετοιο,με σκοπο την ολοκληρωτικη ενωση των χωρων στο απωτερο μελλον.

Και αρχισαν τα οργανα με αποφασεις κατα των εργαζομενων,εξαπλωθηκε η ταχα μου παγκοσμιοποιηση απλα για την εξυπηρετηση των βιομηχανων και μονο,ακριβεια λογω του κοινου νομισματος και τιποτα αλλο.

Το συμφωνο σταθεροτητας δεν το τηρησε καμμια χωρα,ο καθενας εκανε οτι γουσταρε,καμμια κοινη πολιτικη ουτε στην υγεια,ουτε στην παιδεια,μονο η οικονομια τους ενδιεφερε.

Αχορταγοι,με συνεδριασεις σε πολυτελη θερετρα,αλλη μια ομαδα τεμπεληδων που ετρωγαν τα σωθικα των λαων τους.

Και ηρθε η στιγμη να βοηθησουν ολοι τους εμας,και εκει φανηκε το μεγεθος την ενωσης τους,και εκει φανηκε η αδυναμια και η συνενοχη τους,τα ηξεραν τα συμβαντα αλλα το επαιζαν κινεζοι οι δημοκρατες της Ε.Ε.

Σαν μια διαλυμενη οικογενεια περιφερονται τωρα προσπαθωντας να διασωσουν το ναυαγιο τους,δεν νομιζω να το καταφερουν,με τα χρονια που θα ερθουν η αποψη μου ειναι οτι θα δυαλυθει εκ των εσω το κακουργημα αυτο που λεγοταν Ευρωπαικη ενωση,και θα διαλυθει γιατι δεν το υποστηριζει κανενας απο τους λαους που συμμετεχουν σε αυτο και κυριως γιατι δεν φτιαχτηκε για να καλυτερευσει τις συνθηκες ζωης των πολιτων της Ευρωπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: