Τετάρτη, Απριλίου 28, 2010

Ολοι το ξεραμε

Δεν περιμεναμε να συμβει αυτο,για αυτο ειμαστε ξαφνιασμενοι και βουβοι,πως ειναι δυνατον αναρωτιομαστε?

Εμεις δεν γνωριζαμε,εκεινοι που ηξεραν ομως γιατι δεν εκαναν κατι?

Ολοι γνωριζαμε την κατασταση του δημοσιου τομεα,την ευθυνοφοβια,την μιζερια του,την ελλειψη οργανωσης,την προσληψη καθε τοσο ατομων χωρις διαγωνισμους.ολα τα γνωριζαμε.

Ολοι γνωριζαμε και απο την αλλη πλευρα την φοροδιαφυγη,ποιος επαγγελματιας εξεδιδε αποδειξεις?
Οι Γιατροι?
Οι Δικηγοροι?
Οι ηλεκτρολογοι,υδραυλικοι,μπογιατζηδες κλπ?

Απο την δικη μου πειρα που την εχω καταθεσει και εδω και στον σδοε η φοροδιαφυγη στο εμποριο ηταν επι δεκαετιες τοσο μεγαλη που απορω που δεν χρεωκοπησαμε και νωριτερα.

Ολοι ξεραμε για την διαφθορα,το φακελλακι,την μιζα,το θεμα ειναι οτι εμεις δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα,λαουτζικος βλεπεις,και αυτοι που μπορουσαν δεν εκαναν.

Και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξει και τιποτα,προσφατα για μια ηλεκτρικη εργασια ο ηλεκτρολογος μας εθεσε το διλλημα.με αποδειξη η χωρις?
Και δεν πιστευω οτι θα αλλαξει τιποτα,σημερα γραφει το www.press-gr.blogspot.com για την περιφερειαρχη που χρεωσε την αγορα των επιπλων της στο κρατος.

Και οι πολιτικοι τα γνωριζαν αυτα,ολα και ολοι,για αυτο ειναι ο κοσμος εξαγριωμενος με ολους τους,γιατι δεν εκαναν τιποτε αλλο παρα να ενισχυουν τους κλεφτες με την ασυλια που τους εδιναν,αν ειχαν στειλει εστω και εναν φυλακη τοτε ισως κατι αλλαζε.

Ενας λαος συννενοχος,αλλοι σε πρωτο βαθμο,αλλοι απο αμελεια.
Κλειναμε τα ματια πιστευοντας οτι θα τα βγαλουμε περα με τον ιδιο τροπο συνεχεια,κλεινανε τα ματια και οι πολεοδομιες,οι εφοριες,οσοι ειχαν δικαιωμα υπογραφης.

Απολυσαν τον διευθυντη πολεοδομιας Συρου.....μαλιστα,την τεραστια περιουσια του θα τον αφησουν να την χαρει,ελευθερος?
Αν δεν αλλαξει κατι ριζικα,που δεν φαινεται να αλλαζει....αλοιμονο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: