Παρασκευή, Απριλίου 30, 2010

Εσχατη προδοσια


Οσοι ψηφισουν την παραπομπη μας στο Δ.Ν.Τ.μεσα στο κοινοβουλιο θα πρεπει να θεωρηθουν ενοχοι για το αδικημα της Εσχατης προδοσιας κατα της πατριδας.

Θα πρεπει ολοι με οποιον τροπο μπορουμε να ενημερωσουμε τους κυριους αυτους οτι στις εκλογες που περασαν δεν ψηφισαν οσοι ψηφισαν για να μας συρουν με τις υπογραφες τους εκει που μας σερνουν.

Θα πρεπει να μην ξεχασουν οτι με την ψηφο τους καταδικαζουν ολους τους Ελληνες στην χειροτερη κατοχη που εχει περασει απο αυτην την χωρα.

Και το χειροτερο ειναι οτι οι ιδιοι με τις πραξεις και τις παραληψεις τους μας εχουν οδηγησει εδω που βρισκομαστε,αν ειχαν την ελαχιστη αγαπη προς την πατριδα δεν θα ειχαν κανει οσα εκαναν.

Δεν μας ικανοποιουν οι συγνωμμες τους,τα λογια παρηγοριας τους,οι προτροπες στους οτι ολοι μαζι θα το περασουμε και αυτο.
Αλλοιως το περναει αυτο καποιος με μισθο 6000 ευρω και αλλοιως ενας μισθωτος η συνταξιουχος των 700 ευρω η και λιγοτερο.

θα πρεπει επισης να γνωριζουν οτι με την υπογραφη τους αυτη βαζουν τελος και στο πολιτικο σκηνικο αυτης της χωρας,οτι θα εχουν αμεσα εξαιρεθει απο τον ρολο τους γιατι μας παραδιδουν βορρα σε χερια ξενων.

Δεν γνωριζω ποια δικαστηρια θα τους δικασουν αλλα στην συνειδηση μας θα ειναι ολοι τους παντα ενοχοι εσχατης προδοσιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: