Πέμπτη, Απριλίου 29, 2010

Σαν προβατα επι σφαγη


Σιγα-σιγα αλλα με σταθερα βηματα και οργανωμενα μας οδηγουν προς την θυσια.
Ενας λαος περηφανος που αφεθηκε να πιστεψει οτι καποιοι ενδιαφερονται και εργαζονται για αυτον.
Σερνεται τωρα στον βωμο της οικονομικης του αφαιμαξης,χωρις αντισταση σαν προβατο επι σφαγη.

Με λογια τρομοκρατικα προσπαθουν να μας πεισουν οτι δεν υπαρχει αλλη λυση,οτι οσο και να αντιδρασουμε η αποφαση ειναι να ειμαστε οι πρωτοι που θα θυσιαστουμε στον βωμο των κερδοσκοπων και των τοπικων απατεωνων.

Μπαινει πλεον στην τελικη του φαση το σχεδιο που θελει τους λαους υποταγμενους στο κεφαλαιο,φτωχους και ανημπορους να αντιδρασουν κατω απο τον φοβο της ολικης φτωχειας.

Οι αδυναμοι δεν λαμβανονται υπ'οψιν δεν εχουν φωνη ετσι κι'αλλοιως,οι υπολοιποι που ζουν με μισθους πεινας φοβουνται την ιδια καταληξη με τους αδυναμους και σιωπηλοι παρακολουθουν το εργο να παιρνει μορφη.

Μονοι κερδισμενοι και αυτο το δειχνει η ανοδος του χρηματηστηριου...αυτοι που επαιξαν το κεφαλι μας και τελικα βγηκαν κερδισμενοι,τι κι'αν το βαθος της καταπτωσης δεν φαινεται,εκεινοι θεωρουν οτι κερδισαν το παιχνιδι.

Σαν ταινια φαντασιας οπου οι μηχανες εχουν επιβληθει επανω στους ανθρωπους,σαν κακο παραμυθι οπου οι κλεφτες εχουν κατακτησει τον πλανητη ατιμωρητοι,η κυριαρχια του χρηματος επι της ζωης μας ερχεται και μας επιφυλλασει οτι χειροτερο φανταστηκαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: