Παρασκευή, Απριλίου 23, 2010

Το Πασοκ ειναι εδω,διαλυμενο,τραγικο


Το 1981 το κομμα αυτο επεισε τους Ελληνες οτι χρειαζονται μια αλλαγη,με αρχηγο τον Ανδρεα Παπανδρεου υποσχεθηκε οσα δεν εχει υποσχεθει κανεις προεκλογικα στην χωρα αυτη.

Και οταν εδραιωθηκε και αλλαξε τα παντα μεσα στο κρατος,εβαλε τους πρασινοφρουρους του παντου αρχισε το μεγαλο παρτυ του ξεκοκκαλισματος της περιουσιας του λαου.
Με κυβερνησεις απο ατομα που δεν ειχαν εργασθει ποτε στην ζωη τους διαλυσε καθε εννοια δημοκρατιας,ισονομιας,αξιοκρατιας.
Ζησαμε μια ολοκληρη χωρα ερωτες και ξεφτιλα,μιζες και δικαστηρια.

Το τραγικο τελος του Παπανδρεου ειχε συνοδευτει απο δακτυλιδια και παραδοση της εξουσιας σε εναν ως τοτε λογιστακο.

Αυτος πηρε το μισοερειπωμενο σπιτι και θελησε να το ανακαινισει με δεκαδες εκατομυρια απο δανεια,καταστρεψε χιλιαδες οικογενειες με προτροπες να επενδυσουν στο χρηματηστηριο,καλυψε δεκαδες σκανδαλα και κουρασε τον κοσμο με την αδιαφορια και την αποσταση του απο τα προβληματα του λαου.

Ολοι λεγαμε οτι αυτο το κομμα δεν θα ξαναδει ποτε εξουσια,εφτανε ομως μια πενταετης διακυβερνηση απο εναν χειροτερο ακομη κυβερνητη του αλλου κομματος για να μπορεσει ο πιο ακαταλληλος για πρωθυπουργος να καταφερει με ψευδη να επαναφερει αυτο το νεκρο σωμα παλι στην ζωη.

Ειχαν σχεδιο,υπηρχαν χρηματα,ειχαν τα νομοσχεδια ετοιμα,το μονο που ειχαν ηταν ηδονη για την κατακτηση της εξουσιας,το μονο που ηθελε να αποδειξει ειναι οτι και αυτος σαν τον πατερα και τον παππου του ειχε κυβερνησει την χωρα.

Σημερα τελικα καταφερε οτι δεν καταφερε κανενας σε αυτην την 35ετια,να ενεργοποιησει τον"μηχανισμο στηρηξης"να ριξει τα βαρη μονο στην προηγουμενη κυβερνηση,να μιλησει για ελπιδα,και βαρκες,μαλακιες του κερατα.

Και αντι να πεσει αυτος και ολοι οι υπολοιποι να πνιγουν,μας κοιτανε χωρις ντροπη στα ματια και μας λενε συγνωμμη αλλα δεν θα σας μεινει πλεον τιποτα,ολα θα τα δωσουμε στους δανειστες μας.

Ενα σκαφος δεν ειναι η Ελλαδα,σκαφος ειναι το Πασοκ και κατεστραμενο.

Ας βουλιαξει επιτελους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: