Κυριακή, Μαΐου 16, 2010

Μειωνονται οι τιμες που...αυξανονται


Παλι χθες ειχαμε ανακοινωσεις απο την υπουργο Κατσελη,τωρα τι υπουργειο εχει μην με ρωτησετε δεν γνωριζω,μαλλον δεν το γνωριζει και η ιδια.

Ειπε λοιπον οτι η τιμες μειωνονται,τωρα ποιες τιμες μειωνονται δεν μας ειπε και εκατσα εγω και σκεφτηκα ποιες τιμες μπορει να εχουν μειωθει και ανακαλυψα οτι.....

Μειωθηκε η τιμη της Ελλαδας,ναι φυσικα και καθε χωρα εχει την αξιοπρεπεια και την τιμη της, και η δικη μας δεν ειναι η ιδια ας πουμε οπως την περιοδο των ολυμπιακων του 2004.
Γιαυτο και τρεξανε οι Τουρκαλες να ψωνισουν απο το Κολωνακι επτα ζευγη παπουτσια,και μαλιστα υπερηφανευτηκαν οτι ετσι βοηθανε την Ελληνικη οικονομια,αν ειναι να μας βοηθησυν οι Τουρκοι στην οικονομια μας.....θα πεθααααανω.

Μειωθηκε η τιμη του εργαζομενου,φυσικα και ειναι φθηνοτερος πλεον ο εργαζομενος για τον εργοδοτη γιατι παρα την αποφυγη εως τωρα της καταργησης δωρων και επιδοματος αδειας δεν ειναι λιγες οι επιχειρησεις που βρισκουν τροπους και κλεβουν απο τον εργαζομενο τους.

Οι πολιτικοι δεν ειχαν τιμη οποτε οτι και να γινει κερδισμενοι ειναι, απλα μειωσαν προς το παρον την κλοπη και την ρεμουλα.
Πιστευει καποιος οτι δεν θα βρουν καποιον διαφορετικο τροπο να κερδιζουν?

Ειναι αξιο αποριας σε χωρα με υφεση τεραστια να υπαρχει πληθωρισμος σχεδον 5% και αυτοι να μας λενε οτι μειωνονται οι τιμες,η πραγματικοτητα τους μαλλον ειναι διαφορετικη απο την δικη μας.

Αν μειωθηκε η τιμη στο χαβιαρι την σαμπανια και τον σολωμο κυρια Κατσελη εμεις δεν το γνωριζουμε εσεις ισως ξερετε καλυτερα.

Και εχοντας ταξιδεψει σε πολλες χωρες στην Ευρωπη γνωριζω λιγο καλυτερα ποσο ακριβοτερα ειναι τα προιοντα στο σουπερ μαρκετ εδω σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες.

Αυτο σε συγκριση με τους μισθους που κερδιζουν εκει μας κανει να τα αγοραζουμε ακομη ακριβοτερα,το πιο κοντινο ειδος που θυμαμαι ειναι ενα αντηλιακο γερμανικης εταιρειας που υπαρχει και στην Ελλαδα και κοστιζει στο Μοναχο 2.99 και στην Αθηνα 4.99.

Μας κοροιδευουν λοιπον,παιζουν με την ανεχεια μας και νομιζουν οτι επειδη λενε ανοησιες στην τηλεοραση ο κοσμος πιστευει τις ανοησιες αυτες,κακο στον εαυτο τους κανουν,αναξιοπιστοι ειναι πολιτικα.

Τα μετρα εναντιον των εργαζομενων τα παιρνουν αμεσα.
Με την ακριβεια η ιδια ιστορια δεκαετιες τωρα.

Μειωνονται οι τιμες που....αυξανονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: