Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Δωστε λιγο χρονο

Δωστε μου λιγο χρονο,ζητησε ο διαχειριστης μας,λιγο χρονο για να αποδωσουν τα μετρα,ομως επειδη πρεπει να εισαι πυθια για να μαντεψεις τι εννοει οταν λεει κατι,γιατι οταν μιλαει αλλα λεει και συνηθως αλλα εννοει ας μαντεψουμε...

Δωστε μου λιγο χρονο για να τους βγαλω νοκ-αουτ,πηρα οτι αδυσωπητο μετρο μπορουσα να παρω,τους καθηλωσα για δεκαετιες τους μισθους,τους εκοψα δωρα και επιδοματα αδειας,ρωτησα και μου ειπαν οτι επιβιωνουν ακομη.

Τους αυξησα τα χρονια που χρειαζονται για να βγουν στην συνταξη,τους μειωσα στο ελαχιστο τις συνταξεις,τους εκοψα φαρμακα,εταιρειες φαρμακευτικες σταματησαν να εισαγουν σημαντικα φαρμακα στην χωρα,ρωτησα και μου ειπαν οτι ζουν ακομη......απελπισια με επιασε,τι αλλο να κανω?

Αυξησα τον ΦΠΑ,την βεζινη να τους κοπουν τα εξω που ειχαν καλομαθει,αδιαφορησα για τις τιμες που ειναι πανω απο 100% ακριβοτερες απο οπουδηποτε αλλου.

Συνεχιζω να τους δινω υποσχεσεις για διχτια και παραγαδια,να ελπιζουν ετσι οτι σε δυσκολη κατασταση θα τρεξω να τους βοηθησω,δεν καταλαβαν οτι και οταν ελεγα οτι"υπαρχουν λεφτα"παλι τις ιδιες ανοησιες οπως το διχτυ ασφαλειας ελεγα?


Στα σχεδια μου ειναι να κοψω επιδοματα και δωρα απο τους ιδιωτικους υπαλληλους,να απελευθερωσω τις απολυσεις,να μειωσω τις αποζημιωσεις απολυσεων,να μειωσω τους μισουν των νεων σε επιπεδα Ουγκαντας,καθε βραδυ δεν κοιμαμαι,σκεπτομαι τι αλλο πρεπει να κανω για να τους εξοντωσω επειδη τοσα χρονια με λεγανε ακαταλληλο και Γιωργακη,να μαθουν τα ζωα.

Δωστε μου λιγο χρονο ακομη.
Δεν λενε να τα τεζαρουν.
Σκεφτομαι τι αλλο μπορω να κανω,δεν θα διστασω.
Θα την σωσω την χωρα.

Χωρις αυτους βεβαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: