Σάββατο, Μαΐου 15, 2010

Ξεπουλαμε ....για περαστε


Απο την στιγμη που αποφασιστηκε να ξεπουληθει η χωρα,εγινε η προεργασια,μας ξεγελασαν με ψευτικες υποσχεσεις και πηραν την εξουσια.....

Ηταν πολυ ευκολο να δρομολογηθει η συνεχεια του ξεπουληματος,και οπως παει σε λιγο καιρο στα βιβλια της ιστοριας μας οι Τουρκοι θα περιγραφονται σαν Ηρωες που ταλαιπωρηθηκαν απο τους γελοιους ραγιαδες οι οποιοι παρα την θεληση των Ερωπαικων χωρων ηθελαν την απελευθερωση τους.

Και μετα απο ολα αυτα υποκλινομενοι στον Μεγαλο Βεζυρη μας, οχι δεν μιλω για τον διαχειριστη μας,θα του προσφερουμε απλοχερα οτι με θυσιες πηραμε πισω στην διαρκεια της επαναστασης του 1821,γη και υδωρ.

Και θα σκυψουμε ταπεινα το κεφαλι μας και θα ζητησουμε συγνωμμη που τολμησαμε να πιστεψουμε οτι η ελευθερια μας ανηκε,θα γκρεμισουμε τα αγαλματα των ηρωων μας και θα σβησουμε απο τον χαρτη τις περιοχες που δοθηκαν οι μαχες για την ανεξαρτησια μας.

Σαν φτωχοι επαιτες θα τον ευχαριστησουμε που μας αξιωσε με την επισκεψη του και που εχει την διαθεση να μας βοηθησει οικονομικα μιας και τωρα στο μαυρο χαλι μας το μονο που μας απομενει ειναι η να βγουμε στην πορνεια, η να στηθουμε σε κεινον.

Και ο καλος μας πολιτικος που στην εποχη του υποχωρησαμε για τα Ιμια και επισης στην εποχη του τους παρεδοθη ο Οτσαλαν,αδιαντροπα αλλαζει την πολιτικη μας υπερ του και δεν εχει καμμια δυσκολια να το πει.

Ξεπουλαμε την χωρα για ενα πινακιο φακης...για περαστε,οποιος προλαβε...προλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: