Τρίτη, Μαΐου 25, 2010

Πολεμος στην ελευθερη αποψη

Μετα απο πολλα λογια και κατηγοριες εναντια στα ιστολογια αρχιζει και συζητιεται απο την διαχειριση της χωρας οτι πρεπει να βρεθει ενας τροπος για να αντιμετωπισουν την ελευθερη γνωμη και αποψη.

Δεν ξερω τι συμβαινει στην Ευρωπη αλλα ενα τετοιο θεμα δεν μπορει να περασει ετσι χωρις μαχη,ειναι γεγονος οτι η μονη αντισταση στις επιλογες των κυριων αυτων ειναι πλεον τα ιστολογια,ανωνυμα η επωνυμα.

Τα καναλια και τους δημοσιογραφους τους εχουν πλεον εδω και χρονια στην τσεπη τους,δεν υπαρχει απο εκει θεμα σωστης και αληθους πληροφορησης,τα περισσοτερα νεα διακινουνται απο το διαδυκτιο,απο εκει παιρνουμε πλεον ολοι μας τις πληροφοριες μας,απο εκει ασκειται η πιεση στους διαχειριστες μας για ολα που μας αφορουν.

Ο φοβος τους θα γινει πανικος,ο σκοπος ειναι φανερος,δεν θελουν την αληθεια,δεν τους ενδιαφερει,αυτο που θελουν ειναι να κυβερνανε χωρις αντιπαλο,να επιβαλλουν οτι μετρο τους βολευει,να μην διαβαζουν κατηγοριες για τους φιλους και κολλητους τους.

Πρωτα ο πολιτης λοιπον,εμεις οι πολιτες θελουμε να εκφραζομαστε ελευθερα,αν θελετε να μας στερησετε και αυτο οπως μας στερησατε τοσα δικαιωματα που ειχαμε,τοτε καντε και κατι αλλο.

Αλλαξτε τον τιτλο στο πολιτευμα της χωρας.
Εσεις θα κυβερνατε τι σας νοιαζει το ονομα?

Δημοκρατια παντως δεν θα ειναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: