Πέμπτη, Μαΐου 27, 2010

Παραμυθακια για ηλιθιους


Αντε παλι με τις υποσχεσεις του διαχειριστη μας,παλι συστασεις για τους"Πρωτα οι Πολιτες"εκανε,τον επιασε ο πονος με την πεινα που μας εχει επιβαλλει και ζητησε να ληφθουν μετρα για τους χαμηλομισθους,και τους οικονομικα αδυναμους.

Εχω συγκινηθει εως και τις πατουσες μου απο το ενδιαφερον του αυτο,τον ειχαμε παρεξηγησει τελικα,δεν θελει να μας βγαλει αμεσως νοκ-αουτ,θελει να μας ταλαιπωρησει,να το νοιωσουμε το σοκ για μηνες.

Και αμεσα εμφανιστηκε η υπουργος που συνεχως λεει οτι ολες οι τιμες πεφτουν,και μας εκανε και γελασαμε με την καρδια μας,εχουν πεσει τα φρουτα και λαχανικα,εχει πεσει η τιμη των φαρμακων.....

Αγαπητη μου ......δεν τρωμε φαρμακα για πρωι,μεσημερι,η βραδυ,φαγητο τρωμε,αν εσυ για να επιβιωσεις οπως και ολη η διαχειριστικη σας ομαδα τρωτε ντεπον και διουρητικα αυτο γιατι να μας ενδιαφερει?

Και υποσχεθηκε οτι μεχρι το τελος του 2010 θα.....θα....θα... εχουν παρθει μετρα τα οποια δεν ανεφερε για να πεσουν και αλλο οι τιμες.

Αληθεια,αν ενδιαφεροντουσαν ειλικρινα για τον λαουτζικο οι καλοπερασακηδες της κυβερνησης δεν θα επρεπε μαζι με τα αισχρα και αδικα μετρα που ελαβαν αμεσα να εχουν σκεφτει και τροπους για να μειωσουν την επιπτωση τους σε πολιτες με πολυ χαμηλους μισθους,μικροσυνταξιουχους,και ανεργους?

Πως ειναι δυνατον να τους παιρνει ελαχιστο χρονο για να αποφασισουν να στειλουν εναν λαο στην ανεχεια οταν την ιδια στιγμη τους χρειαζεται ακομη ενα εξαμηνο για να σκεφτουν τι μετρα χρειαζονται για να τους ανακουφισουν.

Ενα μπαχαλο διαχειρηση,χωρις σχεδιο,πανικοβλημενη και αταλαντη.
Ατομα με μειωμενη αντιληψη και σκεψη.

Ειναι φυσικο ομως,εμεις δεν ειμαστε οι χορηγοι τους.

Για εκεινους δουλευουν,εμας μας δουλευουν απλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: