Κυριακή, Μαΐου 30, 2010

Η Σαπιλα στην επιφανεια


Ο κοσμος το'χει τουμπανο κι'αυτοι κρυφο καμαρι,παλια παροιμια που γινετε και παλι επικαιρη με οσα μαθαινουμε για τις περιουσιες των πολιτικων μας.

Ο ενας με εκατομυρια καταθεσεις,ο αλλος με 26 ακινητα και αλλος με 50,αλλος με σπιτια εκατομυριων σε κορη και συζυγο,αλλοι με ακινητη περιουσια που δεν μπορει να εχουν αποκτησει με την βουλευτικη τους αποζημιωση.

Ενα σαπιο πτωμα που μυριζει και η μποχα του δεν σκεπαζεται με τα αρωματα που προσπαθουν να ριξουν απο πανω.
Ο κοσμος χρονια τους συζηταει,ξερουμε ποιοι ειναι,πως τα εχουν οικονομισει ετσι,τοσο γρηγορα,τοσο ευκολα,δικα μας ειναι αυτα τα χρηματα....

Εμεις πληρωναμε τα εξοπλιστικα προγραμματα 10 φορες πανω απο την αξια τους,εμεις πληρωναμε τις εθνικες οδους 20 φορες περισσοτερο απο οτι αξιζουν,εμεις διναμε για ιατρικες επεμβασεις δεκα φορες την τιμη τους.

Απο την δικη μας την τσεπη αυτοι εγιναν εκατομυριουχοι,τωρα παει το συστημα να μας πλασαρει μερικους που με 450.000 ευρω μιζα, θα πανε τελικα φυλακη,μας φτανει αυτο?

ΟΧΙ εμενα δεν μου φτανει,εγω και εσεις περναγαμε λιτοτητες και τουνελ και στενωπους,μας μιλαγαν οτι καθε χρονια ειναι και δυσκολοτερη,σφιγγαμε το ζωναρι.

Την ιδια ωρα οι περιουσιες τους αυξανονταν,κανανε βασιλικους γαμους,γελαγανε με τον ηλιθιο λαο που κυβερνουσαν,ανεπαγγελτοι και παμπλουτοι.

Δεν πιστευω οτι η δικαιοσυνη θα αποδοθει,θα την γλυτωσουν οι μεγαλοι και θα πληρωσουν κατι γελοια μικρα υποκειμενα,μας φτανει?

Οχι εμενα δεν μου φτανει,για τους νεους που θα παιρνουν 500 ευρω τον μηνα,για τους συνταξιουχους που χανουν δωρα και επιδοματα,για τους μισθωτους που θα εργαζονται με συνθηκες ζουγκλας.

Αν το ξεχασουμε και αυτο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,πρεπει να απαιτησουμε ολοι να πανε φυλακη και να δημευτον οι περιουσιες τους.

Μας φοβαται το κολοσυστημα τους,θα το κανουν,δεν εχουν αλλη επιλογη.

Απο εμας εξαρταται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: