Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Παμε μαζι....για νεες παραιτησεις


Λοιπον απο το κακο στο χειροτερο παει η προχειρη φιλικη παρεουλα του διαχειριστη μας,αρχισε το κατακρημνισμα της απο τα σκανδαλα που κρυβουν χρονια τωρα.

Αν ειναι δυνατον τοσα χρονια η υπουργος τουρισμου να κανει κοινη δηλωση με τον συζυγο της γνωστο τραγουδιστη,να πολεμαει το δημοσιο δικαστικα,να κλαιγεται ο αλλος εν γνωσει της οτι δεν εχει λεφτα να πληρωσει,ενω την ιδια ωρα.

Οι μισθωτοι και οι συνταξιουχοι περνανε δυσκολες ωρες,η ακριβεια μας πνιγει,συνταξη δεν θα δουμε.

Τοσα χρονια"σεμνοτητα και ταπεινοτητα"μετα"λεφτα υπαρχουν"πηξαμε στις υποσχεσεις οι ανθρωποι και την πατησαμε κανονικα,και αυτο που αποκαλυφθηκε τωρα δειχνει την αδιαφορια του κρατους που ζουμε να εισπραξει τις οφειλες των κλεφτων τοσα χρονια.




Ηθελα να ξερω αν καποιος χρωσταγε στο δημοσιο πες 100.000 ευρω ετσι επι 17 χρονια θα τον ειχαν?

Οχι γιατι αυτος θα ηταν ανωνυμος,θα τον ειχαν κλεισει μεσα αμεσως και δεν θα ειχε ελπιδα να δει ηλιο,θα του τα ειχαν παρει ολα και θα εμενε σε παγκακια.

Ο ιδιος ο τραγουδιστης αν θυμαστε στην προηγουμενη διενεξη που ειχε με την τεως συζυγο του ελεγε μονος του στα δικαστηρια για τα ποσα δις του ειχε φαει η εν λογω κυρια.

Τωρα ζηταει ελεημοσυνη γιατι μαλλον ζει με την υπουργο κυρια του σε παραγκα καπου στον ασπροπυργο και για να φαει χαβιαρι τραγουδαει σε ψαροταβερνες στην ελευσινα.

Δεν πατε να πηδηχτειτε απο τα παραθυρα ρε,μας ζαλισατε ολοι σας.

Γελοιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: