Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

Μας κλεβουνε στο ζυγι


Εξαγγελονται επι δεκαετιες ελεγχοι στις τιμες,ποιος δεν θυμαται τον Λαλιωτη να κατεβαινει την Ερμου για τηλεοπτικο θεαμα φυσικα,μετα ακολουθησε ο Κουλουρης με τα ιδια αποτελεσματα,δηλαδη τιποτα,οι τιμες ανεβαιναν ενω αυτοι συζητουσαν για μειωσεις.

Ειναι οπως οι εξαγγελιες για την παταξη της φοροδιαφυγης,καθε μερα την κτυπαγανε αλυπητα,μεχρι που συνηθισε το ξυλο η φοροδιαφυγη και δεν αντιδρουσε ουτε σε αυτο.

Τωρα αφου αυξησανε οι ιδιοι τα παντα με την αυξηση του φπα ζητανε να μειωθουν οι τιμες,και το ζηταει η κυρια που παραπονεθηκε οτι η μειωση στο οικογενειακο της εισοδημα υπηρξε καταλυτικη και τωρα αντι 140.000 κερδιζει 120.000 τον χρονο.

Ειναι αξιο αποριας οτι περνανε τα χρονια και ακομη μας θεωρουν καφρους και ηλιθιους,ποιοι εμποροι η βιομηχανοι θα μειωσουν τις τιμες τους οταν σε ανταλλαγμα ζητανε μειωσεις των εξοδων τους,δηλαδη μικροτερο εργατικο κοστος,και αλλες φοροαπαλλαγες,χαμηλοτερα ενοικια κλπ?

Και συνεχιζουν το ιδιο βιολι περι μειωσεων που εμεις δεν βλεπουμε πουθενα,αντιθετα ακριβαινουν τα παντα,και πως να πιεσει η διαχειρηση μας σε μειωσεις τιμων την ωρα που τους μονους που μπορουν να πιεστουν δηλαδη τους εργαζομενους τους εχει πατησει στον λαιμο?
Τους βιομηχανους και τους μεγαλοεμπορους δεν μπορει να τους πιεσει,να τους παρακαλαει μπορει μονο,υποδουλη τους ειναι ετσι κι'αλλοιως,εκεινοι κυβερνανε και αυτη υπακουει.

Επειδη τωρα εχουν αλλη δουλεια,να γκρεμιζουν εγκαταλελειμενα κτηρια,ας κανουμε λιγη υπομονη μεχρι να ξαναρχισουν παλι το παραμυθι περι μειωσεων των τιμων.

Για γελια ρε γαμοτο ειναι ολοι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: