Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

Ιστολογια και ΜΜΕ

Παρακολουθω αρκετα ιστολογια μεταξυ αυτων και καποια απο τα λεγομενα πρωτα στην Ελληνικη επικρατεια,ειναι εξ'αλλου γνωστο οτι τιποτα πλεον δεν μαθαινει κανεις ακουγοντας τις ειδησεις απο τα καναλια η διαβαζοντας εφημεριδες που λογικα υποστηριζουν τον εναν η τον αλλον χωρο.

Τον τελευταιο καιρο παρατηρω ενα παιχνιδι που παιζεται με τα ιστολογια αυτα,αντι να φιλοξενουν αποψεις και σκεψεις των απλων ανθρωπων καταναλωνουν τον χωρο τους με αναρτησεις που γραφονται κυριως απο ατομα που ανηκουν στον χωρο της δημοσιογραφιας ενω θεωρουν περιττο να ασχολουνται με τις αναρτησεις αλλων ιστολογιων η με ατομικες σκεψεις Πολιτων.

Αλλαζει με αυτον τον τροπο λοιπον η φυσιογνωμια της ενημερωσης απο το διαδυκτιο μιας και οι αποψεις των ατομων που ειχαν η εχουν σχεση με την εξουσια και την δημοσιογραφια δεν μπορουν να θεωρηθουν σαν γνωμες χωρις επιρροη.

Θα ειναι μεγαλο πληγμα για την ενημερωση μας αν συνεχιστει αυτη η διαδικασια,κακο για τον απλο πολιτη που προσπαθει να μαθει τα νεα οχι οπως λεγονται στα δελτια ειδησεων αλλα και να εκφρασει την αποψη του πανω σε αυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: