Παρασκευή, Μαΐου 14, 2010

Ετεροχρονισμενη νομοθεσια


Αλλη μια Ελληνικη πρωτοτυπια που ρεζιλευει ακομη περισσοτερο τους κυριους Βουλευτες.
Οπως εχει εξαγγελθει θα ισχυσει νεος νομος για την ασυλια των Δημοσιων προσωπων,πολιτικων,κλπ η οποια θα τους αφαιρει τα προνομια που ειχαν ψηφισει οι ιδιοι για να αποφευγουν να δικαζονται.

Βγηκε τρομοκρατημενος ενας, ονοματα να μην λεμε της νουδου και ειπε οτι ειναι αντισυνταγματικος ο νομος αν περιλαμβανει και πραξεις που ηδη εχουν γινει.

Δηλαδη τοσα χρονια που χρηματιζοντουσαν ασυστολα,που εκαναν οτι αντισυνταγματικη πραξη ηθελαν,δεν ηταν αυτο παρανομο,τωρα ο νεος νομος ειναι.

Σου λεει ο παρανομος οκ,εκλεψα,εφαγα,καταστρατηγησα,αλλα να μην πληρωσω τωρα εγω,ας πληρωσουν οσοι κανουν κατι απο εδω και μπρος.
Ωραια φιλοσοφια δηλαδη ε?

Με την ιδια λογικη δεν πρεπει κανεις Ελληνας να πληρωσει για καμμια παρανομια που εχει κανει εως τωρα,γιατι λοιπον κυνηγανε τους φοροφυγαδες που κατακλεψαν κι'αυτοι το κρατος αφου οι παρανομιες εχουν γινει στο παρελθον?

Κοροιδευουν τον κοσμο και τον εαυτο τους οι κυριοι το κ με μικρο οπως βλεπετε,τι εχουν να φοβηθουν αν ειναι τιμιοι?
Ποιοι και ποιους καλυπτουν με αυτες τις δηλωσεις?

Αν πιστευουν οτι ετσι θα ηρεμησει ο κοσμος και δεν θα τους κυνηγαει στον δρομο τοτε μαλλον ουτε αυτο το μηνυμα εχουν παρει,εμεις θελουμε να τιμωρηθουν ολοι και οσοι απο οποιο κομμα παρεβησαν τον ορκο που εδωσαν.

Πολιτικα τομαρια.

1 σχόλιο:

Soultakenn είπε...

Θα μπεί μια μέρα ο κοσμάκης στη Βουλή και θα τους βγάλει έξω απο το γιακά...