Τετάρτη, Μαΐου 12, 2010

Ραγιαδες για παντα?


Παλι εβγαλαν την ουρα τους απ'εξω τα ποντικια,την ωρα που ψηφιζουν το ασφαλιστικο νομοσχεδιο οι ιδιοι θα συνεχισουν να εχουν το προνομιο να παιρνουν 1.400 ευρω συνταξη και μονο μετα απο δυο θητειες στο κοινοβουλιο.
Μαζι με αυτην θα παιρνουν και αλλες συνταξεις απο προηγουμενη εργασια τους.

Φυσικα φροντισαν και για το καλο των συγγενων τους που εχουν διορισει στην Βουλη και οι οποιοι αντι να παιρνουν 12 παιρνουν 14 μισθους,μετετρεψαν τους μισθους σε επιδοματα και ετσι αντι να τους καταργησουν θα τους συμπεριλαβουν μεσα στον βασικο μισθο των υπαλληλων.

Και εμεις καθομαστε και κοιταμε....
Αντι ολοι μαζι να απαιτησουμε να υπαρξει ισονομια και ισοπολιτεια για ολους μας σαν γνησιοι ραγιαδες καθομαστε και απορουμε για το τι αλλο θα ακουσουμε.

Η εντυπωση οτι αυτα τα χρηματα φυτρωνουν σε κηπους η γλαστρες πρεπει να ανατραπει,αυτα τα χρηματα που οι κυριοι ξοδευουν με ανεση νομοθετωντας οπως τους αρεσει βγαινουν απο τις τσεπες των εργαζομενων,οι μειωσεις μισθων,συνταξεων,οι αυξησεις φπα δεν εγιναν για να συνεχισουν αυτοι να απολαμβανουν τα προνομια που μονοι τους εδωσαν στους εαυτους τους.

Αναρωτιεμε αν καταλαβαινουν που μας εχουν φερει με την επι δεκαετιες συμπεριφορα τους,οι πραξεις τους δεν δειχνει οτι το καταλαβαινουν ομως παρ'ολα οσα λενε.
Δεν ντρεπονται που γεμισαν το κοινοβουλιο με τους κολλητους τους αλλα συνεχιζουν τις προκλησεις προς τον κοσμο που η ανεργος η μικροσυνταξιουχος καλειται να περικοψει ακομη και τα απαραιτητα για να επιβιωσει.

Μετρα ανακοινωνονται,ποσα χρονια θα κανουν να επιβληθουν θα το δουμε,επτα μηνες το μονο που τους ενδιεφερε ειναι να μας ριξουν στην ανεχεια,τωρα τα ζωα μου αργα.

Αι σιχτιρ και παλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: