Δευτέρα, Μαΐου 24, 2010

Θελει η πουτανα να κρυφτει.......


Με μεγαλη στεναχωρια η κυβερνηση μας εφερε ολα αυτα τα μετρα εναντια σε ολοκληρο τον λαο,και πλουσιους και φτωχους,φυσικα οι πλουσιοι θα ανταπεξελθουν τις αυξησεις των προιοντων τις μειωσεις των μισθων τις αυξησεις στην βενζινη και σε ολα τα αλλα ευκολοτερα απο τους φτωχους που αρχιζουν πλεον και μετρανε τα κερματα τους στον δρομο προς το σουπερ μαρκετ.

Με βαθυ λυγμο εβγαινε ο Βασιλακης Καιλας του υπουργειου εργασιας και κλαιγοταν στα καναλια οτι δεν υπαρχει σαλιο.

Αν ξοδευε λιγοτερο χρονιο στις συνεντευξεις και εργαζοταν περισσοτερο ισως του εμενε το σαλιο που του λειπει.

Ο διαχειριστης μας εβγαλε ερπη στα χειλη απο τον πονο του που εκοψε το δωρο Χριστουγεννων,Πασχα και επιδομα αδειας απο τον συνταξιουχο των 500 ευρω τον μηνα,εκλαψε πονεσε για την φουκαριαρα την χωρα του τοσο πολυ που εξι μηνες την εξεδωσε σαν κοινη πορνη στο εξωτερικο λεγοντας οτι ειναι σχεδον χρεοκοπημενη,και μετα περιμενε οι τοκογλυφοι δανειστες μας να μας δανεισουν και χρηματα.

Ειπαμε αλλοδαποι ειναι οχι ηλιθιοι,εσεις θα δανειζατε τον γειτονα σας αν σας ελεγε οτι δεν θα τα παρετε ποτε πισω και οτι δεν εχει πενταρα?

Αυτος ο βαθυς και αβασταχτος πονος συνεχιζετε καθημερινα,με προσληψεις συγγενων,φιλων,γνωστων στο κοινοβουλιο,σε λιγο καιρο θα πρεπει να κτισουν νεο κτηριο να χωρανε ολοι οι αργοσχολοι που εχουν μαζευτει εκει μεσα,και με μεγαλο πονο για τον λαο θα το κανουν.

Τωρα κοντευουν να βγαλουν την μαυρη ιλαρα απο τον πονο που θα αρουν το οριο απολυσεων,θα μειωσουν τις αποζημιωσεις,θα καταργησουν τις συλλογικες συμβασεις,και για να τον καταπραυνουν τον πονο αυτον θα μειωσουν κι αλλο μισθους,επιδοματα και δωρα στους ιδιωτικους υπαλληλους.

Ειναι να τους λυπασαι δηλαδη,ισως θα επρεπε να δουν και ψυχολογο να βοηθηθουν να ξεπερασουν τον πονο που νοιωθουν καθε φορα που μας πηδανε χωρις σαλιο,πολλοι απο αυτους ισως παθουν και νευρικη ανορεξια(εχω στον νου μου μερικους)απο την ασιτια.

Τωρα ποιος δουλευει ποιον δεν το εχω εμπεδωσει,αλλα ρε διαχειριστες μας,"θελει η πουτανα να κρυφτει κι'η χαρα δεν την αφηνει"λεει μια παροιμια,αν αγαπαγατε αυτην την χωρα δεν θα την αφηνατε 35 χρονια να μαραζωσει για να ερθετε να την σωσετε τωρα.

Αν δεν ειχατε τα ματ και τα δακρυγονα νομιζετε οτι και εμεις δεν θα λοιωναμε σαν εσας απο τον πονο οταν σας βγαζαμε απο το κεντρο των βρυκολακων που ζειτε και σας δειχναμε τι εστι πραγματικοτητα?

Αλλα το φυλαμε να σας δειξουμε τον πονο μας οταν βρεθειτε μπροστα μας,χαλαλι τα ζαρζαβατικα,τα γιαουρτια και το φτυσιμο.

Και ουτε αυτα σας αξιζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: