Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Γυαλινος κοσμος

Μια κοινωνια που δεχθηκε την απατη και την κλοπη σαν δειγμα ευμαρειας και αναπτυξης,που αφησε ολη την σαπιλα και την βρωμα να καλυψει τα παντα γυρω.

Ολα λειτουργουσαν κανονικα,ολοι ηταν ευχαριστημενοι,κυλουσε το χρημα απο την μια τσεπη στην αλλη,ωραιες βιλλες με πισινες,αυτοκινητα πολυτελειας,καταθεσεις εκατομμυριων.

Ταξιδια σε πολυτελη θερετρα,ποσο κοντα ειχαν ερθει οι Μαλδιβες απιστευτο,τα καλοκαιρια στην Μυκονο γεματα απο παρτυ και χορο,σελεμπριτις με αποψη επι ολων των θεματων,μοντελλα για καταναλωση σαρκας,ξεφτιλα μιας κοινωνιας παρατημενης.

Το χρημα ο Θεος των παντων,μια χωρα απροετοιμαστη,χωρις φραγμους και ηθικη,περπατουσαμε με πατεριτσες και πιστευαμε οτι οι αλλοι κοιτουσαν τα σινιε παπουτσια που φοραγαμε,το λαιφσταιλ οδηγος των παντων,ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε!!!

Ο διπλα μας ενοχλητικος,εμεις και μονο εμεις πρωτοι κι ας ερχομαστε στο τελος,να πηδηξουμε την ουρα,να σπρωξουμε να μπουμε μπροστα,να παρκαρουμε πανω στο πεζοδρομιο,να δειξουμε την αδιαφορια μας σε οτι χρειαζονται οι υπολοιποι.

Και ξαφνικα ηρθαν καποιοι που θελοντας να τιμωρησουν ολους εμας,τιμωρησαν πραγματικα ολους εμας,μας εσπασαν τον γυαλινο ψευτικο κοσμο που ζουσαμε και μας ειπαν οτι παρ'ολο που δεν πηγαμε ολοι μαζι στις Μαλδιβες,δεν φαγαμε απο την ιδια γαβαθα,δεν μπηκαμε στο ιδιο αμαξι,δεν βαλαμε στην τσεπη τα ιδια χρηματα....

Δυστυχως και εμεις....και περισσοτερο απο τους υπολοιπους πρεπει να αναπνευσουμε τον αερα πλεον εξω απο αυτη την γυαλα που ζουσαμε τοσα χρονια.

Διαφορετικος ο αερας πλεον.

Οσοι μπορουν να αναπνευσουν θα επιζησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: