Τετάρτη, Μαΐου 26, 2010

Εγκλημα και ατιμωρησια


Ομολογησε ενας πρωην υπουργος του Πασοκ οτι επαιρνε μιζες απο την Ζιμενς,δεν ειναι ο πρωτος υπηρχε και αλλος πολυ πριν που ειχε παραδεχτει οτι μετεφερε σακουλες με μαρκα καθε φορα που υπηρχε αναγκη.

Και οι δυο ζουν την πολυτελεστατη ζωη τους,ο ενας εδω και ο αλλος στο εξωτερικο,εχουν εξασφαλισει τον βιο τους και τον βιο των δικων τους ανθρωπων,το γεγονος ειναι ομως.....

Οτι αυτοι και ολοι οι υπολοιποι που το ονομα τους εχει μπλεχτει στα σκανδαλα τοσα χρονια,ολοι αυτοι που ενω ειχαν ορκιστει να υπηρετουν το συνταγμα και την πατριδα,ολοι αυτοι που λογικα δεν ειναι οι μονοι που τα επαιρναν,και λογικο ειναι οτι το ψαρι μυριζει απο το κεφαλι....

Θα ζησουν ελευθεροι ολη την υπολοιπη ζωη τους,εχοντας παραβει τον ορκο τους,εχοντας βαλει ενα λιθαρακι και αυτοι στην δικη μας καταντια,ησυχοι οτι επραξαν το καθηκον τους.

Αυτο ηταν το καθηκον τους,να διασφαλισουν την καλοπεραση της οικογενειας τους σε βαρος της χωρας τους,αδιαφοροι για το χαλι που ειμαστε,και εμεις ακομη κοιταμε αμηχανα.

Στην δημοκρατια που μας φτιαξανε,εμεις ειμαστε απλα θεατες ενος κακου εργου που παιζεται εδω και χρονια,θεατες του παραλογου,της ντροπης και της ξεφτιλας.

Οι Αθλιοι του Ουγκω σε πραγματικο χρονο,οσοι κλεβουν ενα καρβελι ψωμι καταληγουν φυλακη,αυτοι που κατακλεψαν μια χωρα,εναν ολοκληρο λαο,ελευθεροι και ωραιοι κυκλοφορουν αναμεσα μας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Δυστυχώς αυτή είναι η Αλήθεια! Είναι φανερό πως η Διαπλοκή και η συνεχιζόμενη από πολλά χρόνια, Ατιμωρησία γιγάντωσε το θράσος αρκετών Δημοσίων "Λειτουργών", οι οποίοι απλά ευλογούσαν τα γένεια τους αντί να λειτουργούν!
Εάν η Ατιμωρησία συνεχιστεί με τον ίδιο προκλητικό τρόπο, φοβάμαι πως οι αντιδράσεις της Κοινωνίας θα είναι και απρόβλεπτες αλλά και χαοτικές.....Τώρα είναι ώρα Σύνεσης, Οργάνωσης και Σύμπνοιας για να εξαλειφτεί το Τέρας που ρήμαξε την Ελλάδα. Εάν δεν γίνει αυτό, δεν θέλω ούτε να το υποθέσω....
Στέργιος Καλούδης