Σάββατο, Μαΐου 22, 2010

Πως να εξοντωσετε εναν λαο


Μετα το πειραμα που κανουν σε βαρος του Ελληνικου λαου αυτοι που ηρθαν να μας κυβερνησουν και το μονο που κανουν ειναι να εκτελουν εντολες,μια καλη συμβουλη ειναι να κατσουν να γραψουν ενα βιβλιο με τα επιτευγματα τους.

Καθε τοσο επανερχονται με νεες ιδεες γιατι βλεπουν οτι αντεχουμε,καθε τοσο και ενα νεο κτυπημα,που θα παει σκεφτονται θα πεσουν,δεν ειναι δυνατον με τοσα μετρα να ειναι ακομη ορθιοι.

Ουτε στο πιο σαδιστικο σεναριο δεν θα συνεβαιναν τοσα σε μια χωρα οσα εκεινοι σχεδιασαν,οργανωσαν και εφηρμοσαν.
Και επιτελους αρχιζει ο διαχειριστης μας και λεει και αληθειες,το ηξερε το ελλειμα πριν τις εκλογες,και παραδεχεται δηλαδη οτι πηρε την εξουσια με ψεμματα.

Τι εχει κανει λοιπον η διαχειρηση μας εως τωρα...σε περιπτωση που το εχετε ξεχασει?

Αυξησε τρεις φορες τον ΦΠΑ.
Μειωσε τους μισθους και τα επιδοματα των δημοσιων υπαλληλων
Κατηργησε τα δωρα Πασχα,Χριστουγεννων,επιδομα αδειας και τα αντικατεστησε με επιδοματα φτωχειας.
Κατηργησε τα ιδια και απο τις συνταξεις ολων ακομη και οσων παιρνουν 500 ευρω και τα αντικατεστησε και αυτα με επιδομα πεινας.
Καταργησε ολες τις θεσεις εργασιας stage.
Αυξησε τα χρονια συνταξιοδοτησης μειωνοντας συγχονως τις συνταξεις.

Οι ασφαλισμενοι θα πληρωνουν πλεον πολλα απο τα σκευασματα που πριν αγοραζαν με την συμβολη του ταμειου τους.
Αυξανονται οι απολυσεις,μειωνετε η αποζημιωση απολυσης,καταργουνται στην πραξη οι συλλογικες συμβασεις.

Την ιδια ωρα που"δεν υπαρχει σαλιο"οι τραπεζες πηραν ενα συνολικο ποσο 28 δις ευρω εστω και σε εγγυησεις,αυτα βρεθηκαν,για τον λαο δεν εχουν.

Αν δεν εχω ξεχασει κατι που σιγουρα εχω,τοτε δεν υπαρχει ουτε σε ταινια τρομου ολο αυτο το σεναριο που γραφτηκε στην πλατη μας,και το χειροτερο ειναι οτι τωρα μετα απο ολα αυτα συνεχιζουν να μιλανε για κοψιμο δωρων και επιδοματος αδειας και απο τους ιδιωτικους υπαλληλους,ταχα για να γινει η οικονομια μας πιο ανταγωνιστικη.

Και οσο εμεις υποχωρουμε εκεινοι εχουν σκοπο να μας σπρωχνουν συνεχεια προς ενα γκρεμο που τον σχεδιασαν στα μετρα τους,αλλα σχεδιαζουν χωρις να ξερουν οτι....

Σε αυτον τον γκρεμο θα πεσουν πρωτα εκεινοι,εχει ο καιρος γυρισματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: