Πέμπτη, Μαΐου 13, 2010

Προγραμματισμενη ανεχεια

Βλεπουμε καθε μερα νεα απο ολη την Ευρωπη την φτωχεια και την ανεχεια που εχει επιβληθει με τα μετρα που παιρνουν οι φιλολαικες κυβερνησεις τους.

Τυχαιο η οχι δημιουργειται ενας φοβος για το μελλον στους υπολοιπους λαους οταν δειχνουν βιντεο με ανθρωπους να αγοραζουν ληγμενα τροφιμα,οταν μιλανε για 40% ανεργια στους νεους,οταν συνεχομενα ασκειται ψυχολογικη πιεση και αβεβαιοτητα.

Ειναι κοντινο το μελλον που προγραμματιζουν ολοι αυτοι για μας,υπαρχει το σχεδιο αλλα μας ειναι δυσκολο ακομη να πιστεψουμε οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να σχεδιασουν τετοιο μελλον για συνανθρωπους τους.

Δεν ειναι για κανεναν πλεον παραξενο οτι οι μονοι που κερδιζουν ασυστολα σε ολον τον κοσμο ειναι οσοι ασχολουνται με τραπεζικα και οικονομικα επαγγελματα.
Δεν ειναι παραξενο οτι τρεχουν και δινουν δις σε τραπεζες ενω ρουφανε το αιμα απο τους λαους τους?
Δεν ειναι παραξενο που οι ελιτ της ευρωπης μιλαει ολο και συχνοτερα για παγκοσμια διακυβερνηση?
Το πιο παραξενο ομως ειναι που τα ΜΜΕ σιωπουν για ολα αυτα και δεν αναφερουν τιποτα.

Οταν οι ταινιες του που αναφερονται στο μελλον καθως και τα βιβλια γινουν πραγματικοτητα τοτε θα ειναι αργα να αντιδρασουμε,για οποιον ενδιαφερεται να μαθει περισσοτερα, στο youtube βαζοντας την λεξη Bilderberg μπορειτε να μαθετε που παει αυτη η ιστορια με την ψευτικη κριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: