Δευτέρα, Μαΐου 17, 2010

Πρωτο κομμα εμεις


Αφηστε τις δημοσκοπησεις να λενε οτι θελουν,για καταλληλοτερους και ανικανους,ολοι ειναι κατω απο τον πατο του βαρελιου.

Ο Κανενας ειναι πρωτος παντου,εμεις ειμαστε ο κανενας,ετσι μας φεροντουσαν τοσες δεκαετιες,σαν να μην υπαρχουμε,μα δεν υπηρχαμε αυτο ειναι η αληθεια.

Οσο περναει ο καιρος και καταλαβαινει ο κοσμος τι εχουν σχεδιασει οι κυριοι αυτοι τοσο το τιποτα και ο κανενας θα ανεβαινει στην προτιμιση του κοσμου,οσο τα μετρα εντεινονται και οσο εκεινοι τρωνε οταν εμεις πειναμε τοσο το κομμα του τιποτα θα ειναι ανεβασμενο και θα ανεβαινει συνεχως.

Πρεπει εμεις πλεον να παρουμε την τυχη μας στα χερια μας,τοσα χρονια που την αφησαμε σε χερια αλλων την πηραν και την εκαναν πλουτο δικο τους,εφαρμοσαν νομους να τους προστατευουν,εδραιωθηκαν,παχυναν σαν βοδια τριπατα,και μας κοροιδευουν κιολας.

Επιτελους αρχισαμε να καταλαβαινουμε οτι αυτοι δεν υπαρχουν απλα,ζουν επειδη τους δειχνει η τηλεοραση,ανικανοι και αναξιοι εστω και αναφορας,ενδιαφερονται μονο για τα προσωπικα τους πολιτικα παιχνιδια,την ρεμουλα και την μιζα.

Πρωτο κομμα ο κανενας,μα μην ξεχνατε οτι ο "κανενας" με την εξυπναδα του τυφλωσε τον γιγαντα Πολυφημο και τελικα ελευθερωθηκε και εφτασε"μονος" του στην Ιθακη.

Εκει που θελει να μας παει ο διαχειριστης μας,εμεις πρεπει να παμε μονοι μας ομως.
Εμπιστευεστε εναν που εχει πει χιλιαδες ψεμματα οτι θα σας παει στο σωστο νησι?

Και για αυτο ψεμματα θα πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: