Κυριακή, Ιουνίου 13, 2010

Επιστροφη

Mεσω Παγκοσμιου κυπελλου και αφορητης ζεστης επεστρεψα αργα και παλι στο σπιτι,ανοιξα ολα τα παραθυρα διαπλατα,η ζεστη μεσα στο σπιτι δεν περιγραφεται,ανοιξα τον ανεμιστηρα αμεσως,και αρχισα να τακτοποιω τα πραγματα μου στην θεση τους.

Δυο μερες δεν ασχοληθηκα καθολου με την κατασταση που επικρατει,αν και σημερα στο φαγητο με δυο φιλους συζητησαμε λιγο για το χαλι που εχουμε βρεθει.

Ο κοσμος ειναι οργισμενος,με οποιον και να μιλαω,απο τις νοσοκομες στο νοσοκομειο,απο φιλους,απο ανθρωπους στην γειτονια η αποψη ειναι μια,πληρωνουμε τα λαθη δεκαετιων,και τα πληρωνουμε εμεις που τελικα δεν φταιξαμε και σε τιποτα.

Μεσα σε ολα αυτα αρχισε και η ζεστη"ολα τα'χε η Μαργιορη ο φερετζες της ελειπε"και ειδικα εδω στο κεντρο οταν εχει 35 βαθμους τους νοιωθεις πολυ περισσοτερο απο οτι στα προαστεια.

Οι δυο μερες περασαν με ξεκουραση.....απο τι θα μου πειτε,με μπανια,με βολτες και παγωτο στην Γλυφαδα,και υπνο.
Τοσο υπνο ειχα να ριξω καιρο,ξυπναγα και παλι να κοιμηθω ηθελα.

Μια ζεστη βδομαδα,με τρεξιμο στο νοσοκομειο,με δουλειες που δεν εχω κανει και που πρεπει να κανω καποια στιγμη,με καθαριοτητα στο σπιτι που και αυτο εχω καιρο να το κανω.

Μπηκε για καλα το καλοκαιρι,θα ξεχασουμε λιγο,το βλεπω στα προσωπα του κοσμου που ζηταει εστω και στην θαλασσα λιγη ξεγνοιασια,αν και δυο κυριες πιαστηκαν μαλλι με μαλλι στην παραλια.

Καλοκαιρι και ζεστη,εδω εχουμε αντεξει τοσα και τοσα,αυτο θα μας πτοησει?

Δεν υπάρχουν σχόλια: