Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2010

Εθνικο Συστημα Υπεροψιας

Να λοιπον που αρχισαν και ζητανε απο τους συγγενεις των νοσηλευομενων να αγοραζουν οι ιδιοι τα προς την αποθεραπεια φαρμακα.

Με πηρε η αποκλειστικη απο το νοσοκομειο πρωι-πρωι,εκτος του οτι μου ανεφερε οτι παλι αρχισε να μην θελει να παιρνει τα φαρμακα της μου ζητησε να αγορασω και μια κρεμα για την κατακλιση,την χρησιμοποιει για τις περιοχες του σωματος που εχουν προβλημα απο την συνεχη παραμονη της στο κρεβατι της.

Και εγω με το επιδομα ανεργιας πρεπει να παρω αυτην την κρεμα που ειναι απαραιτητη και να στερηθω εστω αυτο το μικρο ποσο γιατι στο νοσοκομειο δεν εχουν προμηθευτει αυτες τις κρεμες για τους ασθενεις που ειναι εκει.

Τι αλλη ξεφτιλα θα ζησουμε δεν γνωριζω,πληρωνουμε ανικανους να διοικουν την χωρα,την εχουν φερει στα ορια της καταστροφης,παιρνουν τους παχυλους μισθους και το μονο που κανουν ειναι να βγαινουν στην τηλεοραση να μας βεβαιωνουν οτι κανουν καλα την δουλεια τους,την οποια εμεις ομως ξερουμε οτι δεν κανουν.

Πηρα το γραφειο της υπουργου....ξερετε εκει που εχω ζητησει ραντεβου εδω και μηνες και ακομη περιμενω,ειναι τοσος μεγαλος ο φορτος εργασιας της που δεν προλαβαινει να δει τους πολιτες,σε βαζουν σε μια λιστα και μαλλον την βλεπεις μετα θανατον οπως τους ειπα.

Στην Ελλαδα της ανεργιας,των 592 ευρω πρωτο μισθο,χωρις συστημα υγειας,χωρις συστημα γενικα,τι περισσοτερο η λιγοτερο μπορουμε να περιμενουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια: