Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

Η Παιδικη χαρα


Ολα λειτουργουν στην εντελεια πλεον,9 μηνες μετα την αναληψη της διαχειρησης της χωρας απο το κομμα των σοσιαληστων η χωρα πηγαινει απο το καλο στο καλυτερο.
Ας δουμε μαζι μερικα απο τα επιτευγματα που εχει καταφερει εως τωρα.
Φυσικα εχει να επιτυχει περισσοτερα στο μελλον αρκει να ζουμε να τα δουμε.

Υγεια

Εδω πετυχαν το πιο δυσκολο απο ολα,να μην υπαρχουν νοσηλευτριες και να χρειαζεται να προσλαβεις αποκλειστικη που την πληρωνει ο ασθενης,πετυχαν δηλαδη το δημοσιο νοσοκομειο να γινει ιδιωτικο,τι καλυτερο!!!
Ολοι θελαμε παντα να μπορεσουμε να νοσηλευτουμε σε ιδιωτικο νοσοκομειο.Τωρα μπορουμε
Πετυχαν να εξαφανισουν απαραιτητα φαρμακα για ασθενεις με χρονιες παθησεις,πετυχαν μειωση στα εξοδα για να νοσοκομεια ψυχικης υγειας,και αυτο διοτι περισσοτεροι τρελλοι υπαρχουν απ'εξω.
Οι πανικανες υπουργος υγειας και η κορη του Γεννηματα κανουν οτι μπορουν για να επιλυσουν τα προβληματα,οπως να εμφανιζονται στην τηλεοραση καθε τοσο και να λενε οτι τα ελυσαν,αφου αυτες λενε οτι τα ελυσαν γιατι εμεις ειμαστε τοσο καχυποπτοι και δεν το πιστευουμε?

Ακριβεια

Εδω γινεται του κουτρουλη το πανηγυρι,πεφτει το βιοτικο επιπεδο,ανεβαινουν οι τιμες,μειωνονται οι μισθοι, αυξανονται τα προιοντα,ενας βγαινει και κατηγορει τον αλλον,μετα βγαινει ο αλλος και κατηγορει τον εναν,μας πηρανε χαμπαρι κι οι Κινεζοι και γελανε μαζι μας,το μπαχαλο σε τιμη ευκαιριας περαστε και παρτε,τ άφεντικο τρελλαθηκε και τα πουλαει τσαμπα.
Η υπουργος παραπονιεται οτι και αυτη εχασε 300 ευρω απο το εισοδημα της με τις μειωσεις που εγιναν,δεν μπορει ομως απο ανικανοτητα να καταλαβει πως ζει καποιος με 130 χιλιαδες ευρω τον χρονο και πως μπορει καποιος με 12.000.
Τετοιο υψηλο iq.

Εργασια

Εδω ζουμε το επος του παλιου ελληνικου κινηματογραφου,ο υπουργος δαρμενος και κλαμμενος καθε μιση ωρα ειναι στα καναλια κι αυτος ο δολιος,κλαιει παρακαλαει,απειλει,παραιτειται....σιγα μην χασει την θεση,αλλα τις λυσεις τις βρηκε ομως.
Απελευθερωνει τις απολυσεις,καταργει τις συλλογικες συμβασεις,μειωνει τους μισθους,και τι δεν κανει για την καλυτερευση της ζωης μας ο φτωχος Βασιλακης Καιλας του υπουργειου εργασιας.
Μας εξασφαλιζει συνταξη 360 ευρω ακριβως στην πορτα του νεκροταφειου και αλλα πολλα,θελει δυο ιστολογια να τα περιγραψω.

Εξωτερικη Πολιτικη

Εδω να δεις επιτυχιες,δεν εχουμε ντουλαπια να τις βαλουμε ολες,δεν χωρανε.
Ερχονται οι Τουρκοι στην Αιγινα καθε τοσο,αυξανεται και ο τουρισμος μας,πανε να κανουν γυμνασια στην Κεφαλλονια εμαθα,εκει κοντα στο καραβι μαλλον εχει ωραιες παραλιες,στην Θρακη αν πεις οτι εισαι Ελληνας σε παιρνει και σε σηκωνει,στην Βαρδασκα θα δωσουμε οτι ονομα της αρεσει μονο νονοι δεν μπορουμε να γινουμε,επιτυχιες καθε ημερα ατελειωτο κεφι,χορος,τραγουδι.


Μεγαρο Μαξιμου

Εδω οι επιτυχιες διαδεχονται η μια την αλλη,καθε μερα η μελετη των πιο γνωστων παραμυθιων ειναι πλεον επιστημη,μαθαινουν απο εκει για να εχουν να λενε.
Ο δε διαχειρηστης μας ταξιδευει παντου και λεει σε ολο τον κοσμο ποσο ευχαριστημενοι ειμαστε με τα νεα μετρα και οσα ακομη θα παρει,ποσο πολυ τον στηριζουμε,ποσες νικες εχει πετυχει,και γενικα οτι του κατεβει λεει.


Με τετοια διαχειρηση εχετε και παραπονα?
Μα τι σας λειπει?

Τοσο αχαριστοι εισαστε?

Υ.Γ.Ειναι και κατι χοντροι,δεν ξερω τι κανουν μαλλον τρωνε μονο,και μερικες φορες ο ενας λεει και πολλες μαλακιες,ο αλλος απο τοτε που εχασε σε κατι εκλογες για το μαθητικο συμβουλιο δεν μιλαει και πολυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: