Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Η Μωβ Γραβατα


Απο την ελευση του ΔΝΤ και μετα το σημειολογικο του διαχειριστη μας ειναι η γραβατα του,τις πιο πολλες φορες μονοχρωμη,τις περισσοτερες ενα θανατηφορο χρωμα,το Μωβ.

Εφ'οσον καταφερε να μας φερει εως εδω,και φυσικα απο τοτε απλωνει διχτια ασφαλειας,τι αλλο χρωμα να φορεσει?

Σε πενθος,μεγαλη στεναχωρια,θανατο,κηδεια,ειναι ωραιο και πενθιμο χρωμα το μωβ,σημειολογικα λοιπον το φοραει ο νεκροθαφτης της χωρας,αυτος που επι μηνες εκατσε και κοιταγε το τιποτα των περασμενων κυβερνησεων που περασαν,μετα ανασηκωσε το βλεμμα του και αποφασισε οτι μονο αν ξεπουλησει την χωρα τοτε θα καταφερει να την σωσει.

Φυσικα δεν θα την σωσει την χωρα,αλλα δεν το ξερει οπως δεν ηξερε οτι δεν υπαρχουν λεφτα,οπως δεν ηξερε τον εργασιακο μεσαιωνα,οπως δεν ηξερε οτι δεν ζει κανεις με μισθους των 500 ευρω.

Απλα εκτελει τις εντολες που εχει αναλαβει να διεκπεραιωσει,γιαυτο συνεχεια λεει οτι δεν τον ενδιαφερει αν επανεκλεγει,του φτανει μια τετραετια για να καταστρεψει την χωρα,μετα σεμνος θα παρουσιασει το εργο του στους εντολεις του και θα αποσυρθει τρωγοντας οσα κερδισε στην ζωη του χωρις να εργαστει καθολου.

Μια μωβ γραβατα λοιπον ειναι παντα απαραιτητη οταν μιλας με τον αλλο και του λες οτι θα τον πας στην Ιθακη ενω η πορεια που εχεις χαραξει παει για του διαολου την μανα,ειναι ωραια και σημειολογικα σωστη,το θεμα ειναι οτι οποια υποσχεση και να μας δωσει εμεις δεν ειμαστε τοσο ηλιθιοι οσο περισυ για να τον πιστεψουμε.

Ας φορεσει οποιο χρωμα θελει λοιπον,το χρωμα που θα μας τον θυμιζει στο μελλον ειναι ενα.

Το μαυρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: