Δευτέρα, Ιουνίου 21, 2010

Το νεο νομισμα


Απο την στιγμη που οι ελιτιστες πιστευουν οτι μπορουν να τα καταφερουν στο να δημιουργησουν την παγκοσμια κυβερνηση η επιθεση ειναι πλεον ολομετωπη.

Αρχισε το παιχνιδι με τις δηλωσεις του διαχειριστη μας,μετα του διοικητη της ευρωπαικης τραπεζας,του προεδρου της Ευρωπαικης ενωσης,και συνεχιζεται ακομη και με δηλωσεις Ρωσων αξιωματουχων.

ΤΟ σχεδιο τους εχει αρχισει να πραγματοποιειται στην Ευρωπη με την επιθεση της πλουτοκρατιας εναντια στους εργαζομενους,οι οικονομικες δικτατοριες των διανοουμενων ειναι ετοιμες.


Πολλοι μου λενε οτι ασχολουμαι πολυ με αυτο το θεμα,μα αυτο ειναι το μελλον,με τι να ασχοληθω με το μνημοσυνο του Παπανδρεου του γερου?
Αυτο που ετοιμαζεται με ενδιαφερει οχι αυτο που εφυγε,ουτε οι αναλωσιμοι διαχειριστες μας ξενοφερτοι,που θα μας φερουν ως εκει που εχουν εντολη και μετα θα την κοπανησουν για τις πατριδες τους.

Ασχολουμαι γιατι καθε τοσο ολο και κατι συμβαινει που αποδεικνυει οτι αυτο δεν ειναι μια ταινια φαντασιας,η τρομου αλλα μια οργανωμενη πραγματικοτητα.
Αυτο θελει το κλαμπ της Λεσχης Μπιλτντερμπεργκ απο τον 2ο παγκοσμιο πολεμο και μετα.

Το τριτο ραιχ,η νεα ταξη πραγματων,η καταπτωση του ανθρωπινου εθνους σε ειλωτες,πεινασμενους και ανημπορους να αντιδρασουν.

Και να το τελευταιο δειγμα της προετοιμασιας.

Απλωστε το χερι,αυτο θα ζητιανευουμε οι ανθρωποι στο μελλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: