Τετάρτη, Ιουνίου 23, 2010

Papandreou Travel


Απο την μερα που κατελαβε με ωραιες υποσχεσεις την διαχειρηση της χωρας και μας εβαλε στο μαυρο λουκι του ξεπουληματος των παντων,απο τοτε εχει να τον δει η χωρα.

Να μου πεις τολμαει να γυρισει την χωρα και να εξηγησει στον κοσμο τι λογικη εχουν ολα αυτα τα εγκληματικα μετρα που εχει παρει?ειναι ευκολο να παει στον λαο και να του πει....ξερεις επρεπε να τα παρω ολα αυτα τα μετρα γιατι εγω επι χρονια ελεγα οτι πρεπει να τα παρω αλλα εσεις δεν με ακουγατε?

Οχι δεν μπορει να παει στον λαο γιατι το μονο μετρο που ειχε ζητησει ποτε στην πολυετη υπηρεσια των αλλων διαχειριστων μας ηταν...."να νομιμοποιηθει η χρηση της Μαριχουανας"

Αυτο πρεπει να μας λεει κατι....οτι τα μετρα αυτα δεν τα εχει σκεφτει ο ιδιος,αν τα ειχε σκεφτει τοτε γιατι δεν υπαρχει ουτε μια γραμμη στις συνεντευξεις του επι τοσες δεκαετιες που να λεει κατι περι αυτων?
Και μην μου πειτε οτι ειναι απο παρθενογεννεση βγαλμενος και δεν γνωριζε ποιοι κλεβουν η την κατασταση της οικονομιας μας γιατι τοτε παμε σε αλλη κατηγορια...στους ηλιθιους.

Και λοιπον εφοσον δεν μπορει να παει στον λαο και να του εξηγησει βρηκε την λυση,πρεπει και αυτος να βρει απο καπου ενα μπραβο,ενα χειροκροτημα,ενα χαμογελο.

Ποιος Ελληνας θα χαμογελασει στον κυριο"Θελουμε παγκοσμια διακυβερνηση και την θελουμε γρηγορα"?

Μα οι φιλοι του Ευρωπαιοι σοσιαληστες,οι φιλοι του τραπεζιτες,οι εντολοδοχοι του αμερικανοι,και γυρω γυρω ανοητοι που ακουνε οτι πηρε μετρα,δεν ξερουν ομως η δεν εχουν ιδεα τι μετρα εχει παρει.

Και ετσι δρομο παιρνει,δρομο αφηνει απο χωρα σε χωρα,απο σοκακι σε σοκακι,απο καναλι σε καναλι,μαλλον πιστευει οτι ολη η ανθρωποτητα κινειται μεσα σε καναλια τηλεορασεως,και εκει αφηνει ολο το ταλεντο του να ξεχειλισει.

Πηραμε δυσκολα μετρα,μας υποστηριζει ο λαος,θα παιρναμε 45% σε εκλογες στην Ελλαδα,και αλλες τετοιες μπαρουφες ολκης λεει το αδικιορισμενο μας στο εξωτερικο,και φυσικα τους ζηταει να ερθουν να κανουν επενδυσεις,τωρα που εκανε τους εργαζομενους δουλους,τωρα που καταστρεψε καθε εργασιακο δικαιωμα τους λεει"ελατε και πηδηχτε τους"

Ποιους?
Εμας φυσικα.
Δεν μιλαει για Ελλαδα,στην τελευταια του συνεντευξη δεν ειπε καν την λεξη Ελλαδα.

Μιλαει για κατι αφηρημενο,κατι που σκοπος του απο παληα ηταν να καταφερει να καταστρεψει.

Ισως επειδη παντα τον λεγαμε Γιωργακη,ισως επειδη ολοι τον θεωρουσαν αβουλο και μαλθακο.

Η εκδικηση της ξανθιας

Οτι και να κανει παντα Γιωργακης θα μεινει.

1 σχόλιο:

ΗarryTsopanos είπε...

Νασαι καλα,αν ζεις εκει μονιμα για μενα εισαι απο τους τυχερους.