Πέμπτη, Ιουλίου 08, 2010

Ερμαια




Κοιμηθηκα αργα οπως παντα,ξυπνησα αργα,διαθεση μηδεν και για τιποτα,σκεφτομαι ζω η ειμαι στην ζωνη του λυκοφωτος?

Απεργια σημερα ολα σταματημενα,θα φωναξει ο κοσμος αλλα εως τωρα δεν εχω δει κανενα σημαδι οτι κατι προκειται να αλλαξει,τουλαχιστον προς το καλυτερο.
Μιλανε για ξεσηκωμο,ο καθενας απο το δωματιο του,και ετσι ξεσηκωνομαστε ομαδικα,ξαπλωμενοι,οι καθισμενοι στις καρεκλες μας.

Οσοι εχουν μια δουλεια με την ανασφαλεια πλεον για τις νεες ρυθμισεις,οσοι ψαχνουν οπως εγω με την βεβαιοτητα οτι ετσι οπως ειναι τα πραγματα μαλλον δεν υπαρχει ελπιδα,τι απομενει σκεφτομαι?

Αυτο το συναισθημα της παραιτησης απο ολα,ολα ομως με πιανει και με αφηνει,νευριαζω με μενα,αλλα αδιαφορω και για αυτο.
Διαβαζω διαφορα και οσο διαβαζω νευριαζω και περισσοτερο,μετα λεω οτι υπαρχουν και χειροτερα,και λογικα δεν θα ηθελα να ζουσα σε χωρες οπου η πεινα ειναι κατι που το βιωνουν απο της γεννησεως τους οι ανθρωποι.

Ειμαστε ερμαια στα χερια και στα μυαλα αρρωστων ανθρωπων απλα,ανθρωπων που νοιαζονται μονο για τους εαυτους τους,και ειναι παραξενο που δεν εχουμε την δυναμη να αντισταθουμε σε αυτο.

Λογικα οι περισσοτεροι απο αυτους θα επρεπε να εχουν περασει απο ειδικο δικαστηριο,για οσα εκαναν,για οσα αδιαφορησαν,για οσα σκεφτονται να κανουν.

Κι ομως εκει που ειναι το πιο εκνευριστικο ειναι να διαβαζω δημοσκοπησεις και να εχουν ακομη ανθρωπους που σκεπτονται να τους ψηφισουν,το ακρον αωτο της μαλακυνσης λεω.

Βριζουμε,βριζομαστε μεταξυ μας για ανδρεικελα που εχουν κανει περιουσιες σε βαρος της χωρας μας,που κυκλοφορουν ελευθεροι και ετσι θα παραμεινουν,μας κοροιδευουν με εξεταστικες,μας πουλανε παραμυθι για εξοδο απο την κριση.

Φοβουνται,παρτε το χαμπαρι,φοβουνται,εκεινοι περισσοτερο απο εμας,φοβουνται την οργη,τον θυμο,την αντιδραση,εχετε δει πολλους να βγαινουν στους δρομους?να κυκλοφορουν?
Πιστευουν οτι θα ξεχασουμε και παλι,δεν ειναι ευκολο πλεον,θα ερθει ο καιρος που θα χρειαστει να μας ξαναπεισουν,δεν ειναι δυνατον ξανα αυτο.

Ερμαια,υποδουλοι,με υπογραφη τους,δικαιουται ο δανειστης να εκποιησει την χωρα.

Προδοτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: