Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

Εδω και τωρα συνδιαλλαγη,προτιμω απαλλαγη


Ηρθε ο προστατης των φτωχων και αδυνατων διαχειριστης μας με υποσχεσεις για καθαρση,αλλη μια φορα την ακουμε αυτη την κουβεντα,ηρθε με υποσχεσεις οτι λεφτα υπαρχουν,και 10 μηνες μετα που βρισκομαστε?

Εχει παραδοθει η χωρα στο ΔΝΤ,αποφασισε οτι αφου δεν μπορει να προστατευσει τους φτωχους και αδυναμους ειναι καλυτερο να μας κανει ολους φτωχους και αδυναμους,τα εθνικα μας θεματα απο το κακο στο χειροτερο,γιναμε σχεδον συνιδιοκτητες με τους Τουρκους στο Αιγαιο και την Θρακη,οι σλαβοβρωμιαρηδες του Βορρα προκαλουν συνεχως,οι Αλβανοι ζητανε οτι δεν ηταν ποτε δικο τους και εμεις το κεφαλι στην αμμο και κανουμε οτι δεν συμβαινει τιποτα.

Τα παντα ειναι διαλυμενα,παιδεια,υγεια,εργασια,εξωτερικη πολιτικη,αμυνα.

Εκει που συγκεντρωνετε ολο το αστειο της υποθεσης ειναι οι εξεταστικες επιτροπες,μηνες τωρα συνεχιζουν το εργο τους,ε και?

Μαθαμε τιποτα που δεν γνωριζαμε και πιο πριν?
Εως τωρα απο τα 100 εκατομυρια ευρω βρηκαν οτι ο Μαντελης ειχε παρει 450 χιλιαδες,τα υπολοιπα?

Μαλλον χαθηκαν στον δρομο,και δηλαδη ο Σημιτης ηταν αμετοχος?δεν εχει ευθυνη ο προεδρος ενος κομματος για οσα συμβαινουν στο κομμα οσο εκεινος ειναι επικεφαλης?

Ποιος εχει ευθυνη η παραδουλευτρα της κυριας των Αθηνων συζυγου του?
Τα δις που φαγωθηκαν επι της κυβερνησεως του γιατι δεν τα ψαχνουν?Απο το 2004 και μετα εγινε το παρτυ?
Μονο ο ασχετος και εγκληματικος τροπος διακυβερνησης του Καραμανλη φταιει για το οτι καταστραφηκε η χωρα?

Και ομως ολες οι ερευνες γινονται απο το 2004 και μετα,λες και δεν υπηρχαμε πριν,λες και απο παρθενογεννεση ξαφνικα δημιουργηθηκε το κακο,επι Πασοκ κανεις δεν χρηματιζοταν,κανεις δεν επαιρνε φακελλακια η μιζες,το δημοσιο δουλευε αψογα,οι πρασινοφρουροι ενδιαφερονταν μονο για το καλο της χωρας.

Και ξαφνικα παλι ανακαλυψε οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι πολλοι,μα εκεινοι δεν διορισαν συγγενεις,παιδια,συζυγους,φιλους,ψηφοφορους στο δημοσιο?

Δεν κατακλεψαν τα ασφαλιστικα ταμεια,δεν γινοντουσαν υπερβασεις προυπολογισμων,δεν χρεωναν το εσυ με δισεκατομυρια?

Ο διαχειριστης μας λοιπον εκανε το συνηθες για αυτον,ειπε ψεμματα και εδω,δημιουργει ενα κρατος του αποφασιζομεν και διατασομεν,με μανδυα δημοκρατιας,πηρε την εξουσια με ψευδη και θεωρει οτι ο λαος τον υποστηριζει κιολας,τουλαχιστον αυτο λεει στις συνεντευξεις του,παραμενει παρανομα και καταχρηστικα στην εξουσια μεταχειριζομενος το συνταγμα της χωρας οπως τον βολευει.

Με μισες λυσεις δεν βρισκεις λυσεις,ειπε οτι αλλαζει τα παντα.

Αλλο ενα μεγαλο ψεμμα,αλλαζει οτι τον συμφερει,τιμωρει τον λαο για το φαγοποτι το δικο τους,στελνει τους εργαζομενους στην απελπισια επειδη επι χρονια και ο ιδιος παρεμενε σιωπηλα ανικανος,ειναι απαθης στα προβληματα του κοσμου,αδιαφορει για το κοινωνικο προσωπο ενος κρατους,το δυαλυει,και ειναι και υπερηφανος για αυτο.

Ο Παπανδρεου δεν εχει λυσεις για την χωρα,εχει εντολες,δεν μπορει γιατι δεν ξερει,κρυβει οτι τον συμφερει κατω απο το χαλι γιατι φοβαται την αντιπαραθεση με το παρελθον του.

Οποιος δεν μπορει να δωσει ολοκληρωμενες λυσεις,ειναι επικινδυνος για την χωρα,ο διαχειριστης μας εχει και αλλα σχεδια για εμας,αν δεν απαλλαγουμε συντομα θα ειναι αργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: