Τετάρτη, Ιουλίου 07, 2010

Η Δικτατορια των μετριων



Φωναζουμε,διαμαρτυρομαστε,απεργουμε,ολα επιτρεπονται,μια δικτατορια που επιτρεπει την ελευθερη διαμαρτυρια,αρκει να επικρατησει η αποψη της και μονο.

Η διαχειριση της μετριοτητας επεσε πανω στα κεφαλια μας αποτομα,ποιος το περιμενε οτι ο Γιωργακης που ακομη και ο Παγκαλος κοροιδευε καποια μερα θα γινοταν αυτοκρατωρας?

Γιατι πρωθυπουργος δεν ειναι,ενα μικρο παιδι που του αρεσει το ποδηλατο και το κουπι ειναι,και με ιδεες που καμμια σχεση με την Ελληνικη πραγματικοτητα εχουν να κανουν.

Ξεροντας την ψυχολογια μας,υποσχεθηκε,χαμογελασε,ειπε ηλιθιοτητες οπως"Πρωτα ο Πολιτης"και να στην διαχειρηση ο μικρος Γιωργακης,εκει ηρθε και πεισμωσε το απολωλο,με κοροιδευατε τοσο καιρο ε?

Και εγκατεστησε στην χωρα ξενους διοικητες,με την δικαιολογια οτι θελει να μας σωσει,μα ξαφνικα του ηρθε να μας σωσει?

Τοσα χρονια μελος του Πασοκ,αμιλητο και ακουνητο ηταν.
Τοσα χρονια υπουργος...αληθεια θυμαται κανεις ενα εργο που εχει κανει και να εχει μεινει?
Μια συσταση για νομιμοποιηση των ελαφρων ναρκωτικων θυμαμαι μονο,τιποτα αλλο.

Με τους ιδιους δεν ηταν και τοτε?Χοντρους,κοντους,τριχωτους,πρασινοφρουρους?
Οι ιδιοι δεν παρεδδωσαν τον οτσαλαν,τα ιμια,το χρηματηστηριο?
Τοτε ζουσε εδω η σε αλλη χωρα?
Γιατι δεν μας εσωνε και τοτε?

Η δικτατορια των μετριων ειναι εδω,το θελουμε η οχι,και δεν θα φυγει αν δεν την διωξουμε εμεις,εχει σχεδιο που δεν ειναι δικο της και οραμα αλλων,δεν νοιαζεται για την χωρα,ουτε για εμας.

Περιβλημενη απο τον μανδυα της νομιμοτητας.εμεις την ψηφισαμε βλεπετε,ειναι αποφασισμενη να κανει οτι πρεπει για να μας σωσει,ακομη και να μας πεθανει.

Μας υποσχεται καλυτερες μερες αλλα δεν λεει μετα απο ποσες δεκαετιες και αν θα ερθουν αυτες οι μερες,μας μιλαει για το πρεπει αλλα δεν μας λεει το γιατι,τιμωρει τον πολιτη ενω αφηνει ταχα μου στα χερια των εξεταστικων επιτροπων την τυχη των απατεωνων και κλεφτων.

Καταπατει το συνταγμα οπου την συμφερει ενω το επικαλειται στην πριπτωση της ασυλιας των κλεφτων,η συμορια που κυβερναει με εντολες των ξενων θα καταφερει να καταστρεψει ολη την ζωη μας οπως την ξεραμε η οπως την φανταζομαστε οτι μπορει να ειναι.

Ειναι μετριοι,κατωτεροι των περιστασεων,αδικοι,αδιαφοροι,και μερικοι απο αυτους και ηλιθιοι.

Η δικτατορια των μετριων ειναι εδω,ποσο θα μεινει ειναι στο χερι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: