Τρίτη, Ιουλίου 27, 2010

Του ΔΝΤ μας το καγκελο



Ηρθαν οι δανειστες μας να μας ελεγξουν,να μας παρουν τα μετρα για τα νεα μετρα που θα προτεινουν,εμεις παντα υψωνουμε "κοκκινες γραμμες"τις οποιες σαν κοινες πορνες τις κατεβαζουμε αμεσα στο πρωτο κτυπημα.

Ας μην ξεχναμε ποσες κοκκινες γραμμες υψωσαμε,για καθε θεμα και απο μια,μετα εμεις οι ιδιοι τις πηραμε και τις πηγαμε λιγο πιο πισω,και πιο πισω,και τελικα τις καναμε σαλατα με ραπανακι και τις φαγαμε σκετες.

Ηνεα,νεα,νεα κοκκινη γραμμη ειναι εναντια στις απαιτησεις των δανειστων μας να απολυθουν περι τις 10.000 απο τις Δεκο....εμεις ομως εκει...σκληροι και με την κοκκινη γραμμη υψωμενη αντιστεκομαστε ηρωικα.

Στο τελος θα απολυσουμε 20.000 ετσι για να μην νομιζουν οτι τους καναμε και το χατηρι.

Ετσι εγινε με ολα τα θεματα,ενα μας ζητουσαν,τρια τους διναμε,μα αυτο συμβαινει οταν εχεις διαχειρηση απο εντολοδοχους αλλων κρατων.
Και ειναι μεγαλο κριμα που υπαρχουν και μερικοι που αντιστεκονται,σαν τους οδηγους φορτηγων,οι οποιοι πληρωσαν περιουσιες για να ερθει τωρα να μηδενιστει το κεφαλαιο τους.

Εμεις εχουμε τα καναλια....να βγαινουν απ'ευθειας απο την λαικη αγορα,να λενε οτι θα ακριβυνουν οι τοματες αν συνεχιστει η απεργια....μα εδω εχουν ακριβυνει τα παντα οι τοματες μας μαραναν..


Κρατος αδικου,τοσα χρονια ετρωγε...και σημερα παλι τρωει,δεν αλλαξε και τιποτα,ετρωγε λεφτα πριν,τρωει ζωες σημερα,τωρα τι εχει αξια περισσοτερη δεν γνωριζω.

Και τον λυπαμαι τον δολιο τον Παγκαλο...που ζει με 4.800 ευρω τον μηνα,αληθεια πως συντηρειται?
Να κανουμε ενα τηλεμαραθωνιο να μαζεψουμε ρε παιδια,ειναι κριμα,θα ρεψει απο την πεινα.

Δεν ερχονται τουλαχιστον οι του ΔΝΤ να μας κυβερνησουν,καλυτερα θα το κανουν το εγκλημα,αλλο να σε σκοτωνει ξενος και αλλο ταχα ο δικος σου ανθρωπος ρε παιδι μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: