Παρασκευή, Ιουλίου 30, 2010

Τα καναλια της ντροπης


Επικοινωνιακα παιχνιδια παιζουν καθε βραδυ στα καναλια οι πολιτικαντηδες των κομματων,καθε ξεχασμενος βγαινει εκει και λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Εκει βγαινουν οσοι περισυ φωναζαν για οσα κανει το πασοκ και οσοι δεν θα αφηναν τις αποφασεις αυτες να περασουν,εκει βγαινουν κατι γελοιοι πρωην συνδικαλιστες ειδικα του τραπεζικου τομεα,παμπλουτοι τωρα και με το ονομα τους να φιγουραρει στις λιστες της Ζιμενς με τα μικρα δωρακια.
Εκει φυσικα εχουν και τους μονιμους εκπροσωπους τους.

Πρωτα απο ολα κατι χουντοφατσες τυπου Ασλανιδη με το ονομα Κωνστας,αυτος αν τον αφησεις με ενα οπλο ειναι ικανος να σκοτωσει οποιον αντιτιθεται σε καθε κυβερνητικο μετρο το οποιο για αυτον ειναι απαραβατος νομος,μιλαει συνεχεια με ορους τεχνοκρατικους,εχει ξεχασει οτι εδω ζουν και ανθρωποι,νομιζει οτι ειναι το δωρο του θεου προς την κυβερνηση.

Δευτερο κατακαθι απολυτης ξεφτιλας ο Καψης,κριμα για τον πατερα του,εντελως προσκολλημενος σε οτι γλειωδες μπορει κανεις να φανταστει εχει γινει βασιλικοτερος του βασιλεως.
Ειλικρινα και μονο που βλεπω οτι βρισκετε στο πανελ με κανει να αλλαζω καναλι γιατι ξερω οτι θα με εκνευρισει.

Κατι μικροδημοσιογραφακια ακολουθουν παρα ποδας,κατι χασαπηδες,κατι μαναβηδες,κατι που χωθηκαν και δεν λενε να ξεχωθουν,εχουν γνωμη και γνωση περι των παντων,θεωρουν την αντιθετη γνωμη απαραδεκτη,αφηνουν τον αλλον να μιλησει οσο θελουν εκεινοι,και φυσικα οι πολιτικοι ειναι παντα οι τελευταιοι που θα πουν οτι θελουν.

Ειναι παιδι μου ο φασισμος στο γονιδιο μας τελειωσε,το γλυψιμο και η επικυψη επισης,αλλα τοση ξεφτυλα χωρις καν να προσποιουνται οτι κανουν την δουλεια τους ...απιστευτο.

Εκεινα τα ονοματα των δημοσιογραφων....αυτων των δημοκρατων που τα παιρνουν απο δεκα δουλειες συν απο το υπουργειο τυπου ποτε θα μας τα πειτε κυριε"καθαρση" διαχειριστα μας?

Οτι σας βολευει βγαζετε,τους υπολοιπους κρυφους και απορρητους τους εχετε.
Βγαλτε τα ονοματα στη φορα να δουμε ποσοι και ποιοι απο αυτους τους γελοιους θα εχουν την μουρη να μιλησουν ξανα στα καναλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: